0 oy
414 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (86 puan)
Sezeryan olacak anneler yada olmuşlar bebek için ne alınması gerekiyo bilgi verebilir misiniz 
Gebelik haftası 37

3 Cevap

0 oy
(344 puan)
Valla o kadar abartmaya gerek yok cnm. Bebeğe iki takım elbise koyman yeterli. Beşli hastane çıkışı olsun bide battaniye. Knedine de bı gecelik tarzı bişey al bide pijama takımı yeterli.  Bı çift te terlik kapalisan bı türban.  Bı hafta oldu doğum yapali boşuna o kadar eşya taşıdım. Hepsi geri geldi. 
(86 puan)
Çok teşekkür ederim inanın ilk doğumum olacak hiç bir bilgim yoktu
-Reklam-
0 oy
(218 puan)
Youtubdan videolar izle.neler gerektigini gor. Once cantalari hazirlayip.sonra bu kadar esya gereksiz yere goturdum.diye videolar var onlarida izle derim.
(86 puan)
Çok teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım
0 oy
(470 puan)
Hastane çıkışı aldım. Battaniye, 4 tane takım bebiş için. Çıtçıtlı bari 3 tane, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, alt açma bezi, 2 adet müslin battaniye, göğüs pompası, biberon. Abartılı bişey almadım. 
(86 puan)
Çok teşekkür ederim peki anne için depend öneriyolar acaba depend mi alsam yoksa hasta bezi mi ?
(470 puan)
Gelinimiz 4 ay önce doğum yaptı o kullandı dependi ve çok rahatmış tavsiye etti. Ben dependi koydum hastane çantasına iki pijama sabahlık bir de gecelik koymayı düşünüyorum. Geceliği daha almadım. Gecelik çok rahat oluyormuş. Ben riskli gebelikten dolayı 3 gün yatma durumum varmış. O yüzden 3 değişik alıyorum yanıma.
(470 puan)
Rica ederim canım
(86 puan)
Bnde iki gece kalacağım ve 2 adet pijama takımı aldım ayriyeten fazladan ne olur ne olmaz diye bi iki tane altlık aldım evimiz hastaneye çok uzak

650,326 soru

3,424,587 cevap

4,256,777 yorum

183,778 üye

...