0 oy
236 göst.
Doğum kategorisinde (90 puan)
kapalı
Dün gün boyu hafif agrim vardı  gece 5 dk da bir gelmeye başladı zaten pazartesi sezaryan günümdü 1 gün erken geldi hastaneye geldim acilmam 3 cm di acil sezaryana alındım saat 4 de çıktım ameliyattan üç bucuknsaat oluyo çıkalı bebeğimi kuveze almislar hiç bir şey söylemiyorlar ne gösteriyorlar nede saglukli durumunu söylüyorlar cok endiseliyim bana dua edin kardeşlerim ne olur bir tane olsun ayet-el kürsü okuyun
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(392 puan)
Okudum kardeş inşallah sağ saglim bebeğine kavusursun
(229 puan)
Okudum canim
-Reklam-
0 oy
(49 puan)
Okudum canım tez vakit sağ salim kucağına almanı nasip etsin Allah .Kaç haftalık doğurdun?Solunum sıkıntısı varsa o yüzden almış olabilirler.Eşin doktorlara sorsun küveze aldınız bilgi vermiyorsunuz neyi var bebeğimin desin.
0 oy
(429 puan)
Canim okudum. Insallah tez zamanda bebegin yaninda olur bende yaşamıştım ayni durumu ameliyattan bi ciktim oglum oda da degil biraz solunum sıkıntısı yaşamış cocuk doktoru gelene kadar gozetim altinda tutmuslar sabah doğum yapmistim oglen getirdiler bebegimi cok şükür umarim sizinde oyle olur. Hayirli evlat olsun saglikla buyut insallah.

İlgili bir soru bulunamadı

654,745 soru

3,441,773 cevap

4,275,772 yorum

184,982 üye

...