0 oy
360 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (991 puan)
Eylülde olucak doğum yarım kollu mu almak lazım yoksa uzun mu kaç tane almak lazım pıjama takımı tek parça elbise şeklinde mi yoksa alt üst takımlımı

6 Cevap

0 oy
(392 puan)
Bnmde eylul sonu gibi olack bir uzun kollu dugmeli pijama almayi dusunyrm birde kisa kollu lohusa takimi alirim eylulde daha soguk olmaz ama  corumdym aksamlari soguk olyr onn icjn birtanede uzun kol tercih edecgm birde sezeryan olursm eger cok usuyrmus insan o an blmyrm nekdr dogru ikisndense bulundrmak lazm:)
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan)
Bence ikisinden de birer takım al ne olur ne olmaz uzun kollu olanını giyersin baktın sıcak oldu kısa kollu elinin altında olur en azından ama doğum yapan kadınlar kan kaybı vs olduğu için üşüyor insan bunu da bı göz ardı et isterseniz..
0 oy
(1,654 puan)
Eylülde benim de. Bir tane kısa kollu elbise ve ceketli takım var. Bir tane alt üst uzun kollu ceketli. Bir tane de kuşa kollu alt üst. Her telden çaldım:))  
0 oy
(1,043 puan)
Bulunduğun şehre göre değişir ben kısa kollu alacağım Eylül sonu benim şehrin o haftalarda sıcaksa kısa alabilirsin 
0 oy
Benimde ekim sonu insallah iki takim önden düğmeli alt ust pijama takimi bir takim tek parça yine onden düğmeli elbise alacağım. Lohusa takimi almayi düşünmüyorum 
0 oy
(424 puan)
Kan kaybı olduğu için insan çok üşüyor sıcak soğuk pek farketmiyor ona göre alin

651,876 soru

3,430,630 cevap

4,263,261 yorum

184,242 üye

...