0 oy
273 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (174 puan)

Merhaba , ben 7+5 günlük hamileyim ve sürekli ama sürekli ağlamak istiyorum durduk yere ağlıyorum. Eşimin beni anlamadığını düşünüyorum ne yaptım ben diyince beni anlamıyorsun diyip ağlıyorum,sokaktaki hayvanlara ağlıyorum herşeye bu normal mi ?

6 Cevap

0 oy
(531 puan)
Evet Burda Benden Bitane Daha Görüyorum Sanki .. Canım İnanır Mısın Canım Çilek İstedi Diye Oturup Ağladım Allahtan Eşim Alıp Geliyor Hemen .. Eşimin Yüzüne Bakıp Ağlıyorum .. Grip Olmuşum Niye Gribim Diye Oturup Ağlıyorum .. Hepsi Hormonal Değişiklikler Doğum Yapınca Düzelicez Canım .. :))
(2,622 puan)
Ay canım ya :) şimdi gülüyrum artık az kldı bize ilk başlarda öyle oluyor demkki şim di cnm hiç bişey çkmyo Allah'tan :)
(531 puan)
Ben çekmese bile sırf eşimle uğraşmak için bişeyler istiyorum :D :D
(2,622 puan)
Hımmm seni gdi seni iyi ypyrsun valla :)
(1,301 puan)
Ay cnm canim bisi istese bile disa vuramiyorum keske bende senin yaptigini yapabilseydim
(531 puan)
Ayy canimmm benim yaa kiyamamm .. ♡
-Reklam-
0 oy
(2,282 puan)

Biz gebeler olarak hormonlardan dolayı çok duygusalız. Ama sürekli ağlamak ve stres bebeğimiz için çok zararlı canım. O yüzden mutlu olabileceğimiz şeyleri yapalım daha çok :)

0 oy
(3,236 puan)

:)) belgesel izleyip ay bu ceylan ne guzel sekiyodu niye yedi diye 2 saat agladim. Kayinvalidem bebegin ismi cok mu uzun acaba dedi diye en az 2 gun agladim. Esim birak bağırmayi fln bsey demeye korkar oldu bana tamam aglama diyodu hemen. Ben aglak miyim diye baya aglamistm. Her doktor kontrolunde bebegime bakıp bakip agliyorum. Eskiden de her duygusal filme aglayan bi insandim ama isi baya bi abarttım :)

0 oy
(2,622 puan)

Ah cnmmmm o haftalarda öyle bende çok ağlardım normalde ağlmayan bir insandım durduk yere ağlardım eşim ne oldu diye sorduğunda bilmyrum derdim oda o ağlyan sen değilsin felan diye dalga geçerdi :))

0 oy
(419 puan)

Mesela ben :D bizim evimizde köpeğimiz var ve eşim baya çok seviyor işten gelince hemen yemek yer köpeğe mamasını  verir 1 saat onunla zaman geçirir . 

Dün akşam yine geldi biraz vurur gibi yapıp seviyor köpeğinde hoşuna gidiyor tabi  oturdum ona ağladım :D 

Neden vuruyorsun die 1 saat boyunca beni sakinleştirmeye çalıştı her zamanki gibi seviyorum ben neden vurayım deli miyim dedi ama nafile  resmen salya sümük  ağladım :D 

(750 puan)
Bizim aileyi okudum resmen şuan :) benim köpeğim de aşırı oyuncu ve eşimle deli gibi tepiniyorlar evde ordan oraya ev savaş alanı gibi bazen oynarken ayarını kaçırıyorlar tepem atıyor bağırıyorum napıyosun ya diye eşim de o böyle seviyor diyo iyice tepem atıyor kendi mi söyledi böyle oyna diye çingenelik yapıyorum :) koşup köpeği kucağıma alıp öpücüklere boğuyorum hemen ama tabi o da babaya geri koşup kaldığı yerden devam olan bana oluyor yani anlıycağın üzüldüğümle kalıyorum :) hormonlar dan sanırım bu kadar hassas olmamız
(419 puan)
Kesinlikle :D
Köpekler normal sevmeden  anlamıyorlar hele de bizimki   biraz tip Olarak ürkütücü bildiğin yaramaz çocuk gibi koltuk üzerinde zıplıyor  :D
(750 puan)
Aynı valla sanki ev onun biz misafiriz gibi :) aşırı kıslnaçlıklıkları var bi de eşimle bizi yan yana getirmiyor çok fena :) eşim öpünce kafasını araya sokup o da yalamaya başlıyor hemen araya girip oturuyor filan ölüp bitiyorum o hallerine ya :) bebeği de hissetmeye başladı benim ki sürekli burnunu karnıma bastırıp kokluyor eşelemek istiyor karnımı ya çok güzeller gerçekten :)
(419 puan)
Eşimle baya  boğuşuyorlar  bana gelince gayet sakin sevdiriyor kendini :) Bende diyorum sanırım bebeği hissediyor :)
Biz yatarken odanın kapısını  kapatıyoruz  2 gün önce sen tut kapıyı aç yanımda buldum :D ortaya girmiş yatıyor :D gerçekten çok tatlı oluyor.
(750 puan)
Bizim ki bizimle aynı oda da yatıyor ama yatağa hayatta gelmez bazen yatağa ilk girdiğimiz zaman geliyor 5 dakika bi sevdirme hareketleri masaj falan yaptırıyor sonra kendi yatağına inip yatıyor sabah da eşim işe gidince yanıma gelip uyur :) bebeklik ten beri hep öyleydi canım oğlum şimdi de bebeği hissediyor sürekli karnımla oynama eşeleme isteği var doğunca bebekle iyi anlaşırlar inşallah :)
0 oy
(460 puan)

Beni anlattın sanırım.. canım hamilelikte duygusal çöküşler yaşıyoruz biraz sanırım hem sevinçten:))) ilgi de bekliyoruz :) normal bunlar daha iyi olursun inşâAllah 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 81 göst.
0 oy
6 cevap 130 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
12 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sevde.N. (8 puan) sordu
0 oy
7 cevap 155 göst.
8 Nisan 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Fanusa (368 puan) sordu

650,951 soru

3,427,017 cevap

4,259,518 yorum

183,979 üye

...