0 oy
225 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,222 puan)
Tecrübeli gebeler fikir lazım. 24 haftalık oldum son 1 aydır bebek ultrason da hareket etmiyor yani bacaklarını açmıyor bazen de namaz pozisyonu alıyor. Tatlı ye git diyenler olacak çikolata kek limonta içip yiyip gidiyorum hep hic aç gitmem. Hatta girmeden önce bugün şekerli çay bile içtim namaz pozisyonundan çıkmış ama bacaklarıni karnına çekmiş. Devlette cinsiyet kız görüyorum dedi özel de ise basindan beri erkek diyor. Bacak açması için neler yapabilirim aç mi gitsem acaba bir kere :) 

5 Cevap

0 oy
Açta deneyebilirsin bazi bebekler acken hareket ediyor :) kiz bebek olabilir daha gec gosteriyor ablamdada oyleydi :)
Insan dogal olarak merak ediyor :) birde terslemeleri yok mu sanki ölürdü soyleseydi belkide yine gostermedi bilemeyiz. Insallah ogrenirsin hayirlisi olsun hakkinda:)
(333 puan)
Ben ultarasyona girdigimde doktor kendi söylemisti ben sonradan nasil bakmiyormuş işine gelmemiştir onun
(1,222 puan)
Araştırma da girdim öğretim görevlisi baktı para vermedim diye pek ilgilenmedi acikcasi şevkli gittim . Normal de 40 dk durduk diyor herkes ben 10 dakika anca durdum belki o kadar bile değil. Ama çok şükür sonuçlar temiz çıktı.
Nasıl tersliyo ya bi dünya para alıyolar ayrica rapora cinsiyetini de yazıyorlar bunu da görüp emin olmak zorunda . Allah korusun cinsiyet anomalileri de var sonuçta. Benim bebeğim aç olduğunda çok daha hareketli oluyodu çikolata falan yiyince sakin oluyodu o yüzden aç girmeyi deneyin bence bide.
(1,222 puan)
Valla rapora baktım hiç birşey yazmamış erkek kız sadece bulguları yazmış o kadar bide haftası
-Reklam-
0 oy
(371 puan)
Bende öğrenemedim 25 haftaya kadar dün seker testi vardı aç gittim ve ultrasona girdim öğrendim kızmış.Ama açlıkla alakali değildir bebeğe bağlı ve açması için bir şey yapamazsın 
0 oy
(363 puan)
Benimkinde de kalbinin bir kısmını göremedik, ara verdik tatlı bir şeyler yedim. Ama sizde ise yaramamış. Eğer göstermezse çıkıp bı beş dakika yürüyün ve merdiven çıkın. Bende öyle yapınca dönmüştü  
0 oy
(345 puan)
Açken gitmeyi de deneyebilirsiniz bence. Benim kız açken karnımda dönüp duruyor .
0 oy
(67 puan)
33 haftalığız bz de öyle  ölçümlerden kıza benzetiyolar asla bacaklarını acmiyo

İlgili sorular

654,400 soru

3,440,390 cevap

4,274,112 yorum

184,893 üye

...