0 oy
159 göst.
19 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (288 puan) sordu
19 Mayıs 2022 kapalı
Kızlar birkaç gündür çok ayakta kalıyorum hem doğum hem yaz temizliği aradan çıksın havalar ısındı dedim giristim. Yaşadığım yerde kimsem yok eşimin de bir yaşlı annesi var zaten yapamazdı gelip te. O yüzden herşey bana kaldı beraberinde yemek bulaşık çamaşır gündelik işler de iyice yordu beni. Bugün vajinamda böyle sızı gibi bir ağrı var dinleniyorum ayaklarımı havaya dikiyorum ama geçmiyor belim de ağrıyordu dinlenince geçti . Bebek hareket ettikçe daha çok sızlıyor sizce yorgunluğuma mı yorayim yoksa normal mi bu haftalarda ? 
Gebelik haftası 33+4
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
19 Mayıs 2022 (123 puan) cevapladı
Aynı sızıyı yaşadım doktora gittiğimde kafasını vurduğunu anladık :) içiniz rahat olsun diye siz de bir doktora gorunebilirsiniz
19 Mayıs 2022 (288 puan) yorumladı
Yaşadığım yerde doktor yok malesef canım :( küçük bir ilçedeyz hastane şartları çok kötü. Benimki de en son geçen hafta gittik doktora baş aşağı dönmüş dedi o yüzden mi oluyor acaba. Açılma olmasından falan korktum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 356 göst.
24 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Bnbrcu (205 puan) sordu
0 oy
6 cevap 443 göst.

1,494,051 soru

24,409,593 cevap

350,809 kullanıcı

...