0 oy
565 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde
düzenledi

Merhaba hanmlar sorulmuş başlıklardan baktımda soran yok sol memede memenin koyu renkli halkasına senk gelecek şekilde kitleler hissediyorum gebelikte herkeste olan bişey mi süt bezesi mi yoksa başka şeyden şüphelenmeli miyim randevu aldım yarın sabah hem meme cerrahi hemde genel cerrahi bölümüne gidcm ama merek ediyorum elle meme muayenesini düzenli yapan anne adayları veya karşılaşanlar yazabilir mi lütfen..

Gebelik haftası 36

5 Cevap

0 oy
(76 puan)

Bende onlarca var. Hatta 2 kez de ameliyat oldum iyi huylu çıktı. Gebelikte oluyor genelde. Emzirmeye geçiyor. Hemen aklına kötü şeyler getirme olur mu

Sağol canım peki gebelikte göğüs üstünde yeşillik morluk normal mi ağrı yok ama
(76 puan)
Normal rengi değişiyor zaten merak etme ve damarlarım daha da belirgin olduğu için sana mor geliyor. Bence kafana takacağım bir şey yok boş yere yavrunu üzme
Yok canım meme ucunda değil göğüsün üst kısmında beyaz olan yerden omuza doğru an kısım
-Reklam-
0 oy
(1,047 puan)
yeniden gösterildi

Bende var cnm 1senedir.1hafta önce gittim meme ultrason ve elle muayene de bişey çıkmadı sukur.

Gitmende tabii ki fayda var.sut verdikten SONRA tekrar bakilcak zaten şuan iyi huylu da olsa bişey yapamaz lar cnm

(204 puan)
düzenledi
Sen insanlara yaptigin saçma sapan haksizliklarina susmasina seni alttan almalarina alışmışsın galiba. Bi takım duyguları  atlatamayan sensin çok açık.Burasi herkese açık bi platform yazdıklarına dikkat edeceksin . Kendine bu kadar acıma,  ozel ne sorunun varsa git sıkıntı yasadigin insanlarla hallet.Burda başka ...özel mesajda farklı yazıyorsun.Ikili oynama.Terbiyesizligin lüzumu yok beyni olmayan sensin.Ben kendimle ilgili birşey yazmadım insanları üzme diye seni uyardım Kusura bakma diyeceğin yerde hadsizlik yapıyorsun Sana ve senin gibilere haddini iyi bildiririm yapım bu.Incinme diye uğraşıyorsun özelime neler yazıyorsun ayıp. Sacma gündemlerini sorunlarını sorularını başka gaydirigubbak yerlere yaz kimseyi meşgul etme bundan sonra.Beni de zorlama ..Kimsenin canını sıkma .Insanları rahatsız edip germeye hakkın yok lüzumsuz seni.
Tatlım sen kafayı yola koymuşsun ama ben daha fazla çekemiycem seni özelden yazdığımda sana bende ölümü hissettim bende tedavi gördüm hastalığımı herkesten sakladım iyileşince söyledim dedim sende hasta olduğum dönem insanlar beni sözleriyle gömdü yazmışsın ben iyileştim deyip saldırmışsın bende ben kimseye duyurmadığım için kimse brni gömmedi kısaca duyurmasaydın kendini gömersen böyle ibsanlar seni neden gömmesin bsksana hala oturmuş dramadasın hala terbiysizlik derdindesin kimse bilmediği için ameliyata tek gittim doktorlar ve annem yşında hemsireler bana anne gibi yaklaştılar ama onların bakışlarını unutamam dedim sana da oturup kendine ucube gibi davranmaktan vazgeç dedim ama anlamıyorsun işte neymiş özelden farklı konuşmuşum herkes gebe hormonlar tavan napalım oturup senin kendine acımana mı üzülelim geçmiş işte ne istiyorsun hastalıktan ölenleri mi suçlayalım ne????
(204 puan)
Yok sen ne yap biliyor musun en yakin zamanda bir psikiyatrist e görün. Senin çevrendeki insanların hastalığı kötü sonlanmış olabilir ne yapalım insanlara burdan bunu mu empoze edelim.Simdi söyle kim kime acıyor? Ben sana iyi örnek ol güzel konuş kimseyi üzecek şeyler yazma diyorum Bunun etkisinden kurtulamayıp kendine acıyan başkalarının da morelini bozan sensin.Şu an anlıyorum ki vakit kaybısın anlamıyorsun çünkü.Ozelde yazdıklarını açıklamışsın ama üslubunu anlatmamışsın.Kimsenin senin tavsiyene ihtiyacı yok.Ben artık senle uğraşamayacağım:)) Allah eşine dostuna sabır versin..Yazık ucube diyorsun kendi halini görmeden.Dramatik Kezban seni..:))
Ruh hastası benim yazdıklarımı kopyalyıp yazıyorsun napalım ya napalım ölmemişsin ama yaşamıyorsun da düş milletin yakasından artık yaaa özelden yazıyorum milletin morali bozulmasın diye illa buraya dökücem diye debeleniyorsun sonra da çıkmış diyorsun ki milletin moralini bozacak şeyler söyleme bacım senin çevrende senin gibi pislikse sen hastalığını tek başına yaşayamayacak kadar güçlü olmayabilirsin ama onlar sana pislik yapmamalıydı diye düşünmüştüm şimdi bakıyorum da belkide onlarında sabrını zorladın o yüzden diri diri sözleriyle gömdüler seni bi düşün bakim hastalık bir yana allah kimseye dert vermesin de sen de az değilsin ya..
Kim kime acıyor diyor ya bide kimsenin kimseye acıdığı yok sen oturmuş kendine acıyorsun.
0 oy
(283 puan)
yeniden gösterildi

Bende bekarken de vardı doktora gitmeyi hep erteledim.. 1 senelik evliyim 1 ay oldu doğum yapali.. Hala var iki tane aynı yerde.. Doktor ne dicek size benide bilgilendirir misiniz muayeneden sonra. Hani Allah korusun önemli bisey mi diye.. Size de cok geçmiş olsun

Aman bırakın şunu yaaa boşverin
Ruh hastası başlığa da bulaşmış zaten
(283 puan)
Benide sinir etti gerçekten
Boşverin biraz önce sorularına baktım kendisi iyi saçmalamış doktora gitmesi gerekirken günlerce buradakilerin söyledikleriyle teselli etmiş kendini en sonunda gitmiş ve sorun çıkmış böyle tepki gösterenlerin duvarına bakın tavsiyem böyle dengesiz tepki gösterdikleri herşeyi çoğunlukla yapmış oluyorlar :) bende onun başlıklarını etiketledim saçmaladığının farkında değilse olsun diye :)
(283 puan)
iyi yapmışsınız:))) cok bilmiş ya. Ona ne oluyorsa cok ilgilendiriyo sanki.
0 oy

Canım benim ben genel kontrol için bir sene önce gitmiştim önemli bir şey çıkmamıştı ama genel cerrah altı ay sonra kontrole gel demişti aksattım gidemedim şimdi 22 haftalık hamileyim benimde iki göğsümde de elime bişeyler geliyor doktoruma ultrasonu gösterdim sizce genel cerraha muayene olmalımıyım dedim o da dediki bunda önemli bişey yok gebelikte normal eline birşey gelmesi meme kendini hazırlıyor dedi gebelikten sonra baktırırsın dedi 

Evet gebelikte tanı koymak daha zor çünkü ama yine de bakılıyor
0 oy
(204 puan)
yeniden gösterildi

Merhaba canım.Bana kalırsa bu muayeneyi düzenli şekilde yapıp göğsünü tanımalısın eline yabancı birsey geldiginde hemen genel cerrah yada dedigin gibi meme cerrahine gitmelisin.Meme ca teşhisi bana 9 yıl önce kondu tedavimi oldum.O zamanlarda da kendi muayenemi her zaman yapiyordum diyemem.Ama artık yapıyorum. Randevu almakla iyi yapmışsın.Allah 'ın izniyle güzel geçer doktorla görüşmen. .

Cok sağol cnm..

İlgili sorular

651,034 soru

3,427,302 cevap

4,259,848 yorum

184,005 üye

...