0 oy
233 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
24 + 0 şu an ama psikolojim hiç iyi değil. Bu yüzden uyuyamıyorum. Sürekli düşünceliyim ve eşimle aram bu yüzden giderek bozuluyor. Sanki bana karşı davranışları tamamen değişmiş, bende uzaklaşmış gibi hissediyorum. Sizler yaşadınız mı böyle bir süreç yaşadıysanız nasıl atlattınız? 
Gebelik haftası 24

4 Cevap

0 oy
(263 puan)
Evet canım.gebelikte iniş çıkışlar oluyor.hassas bı dönem geçiriyoruz.ama bende hamilelikten öncede vardi.ben ilaç kullanıyorum.sende baş etmeye çalış.baktin olmuyo sende yardım alabilirsin.cunku bide lohusalık dönemi var.
(18 puan)
Nasıl baş edebileceğimi bilmiyorum :(
(263 puan)
Canım şunu yap bunu yap desem saçma olucak.burda psikolojim iyi değil diyenlere bir çok insan cık gez,kafanı başka şeylere ver,bebeğini düşün diyo.zaten onları yapicak gücün olsa böle bişey yasamazsin.bence bı uzmandan yardım al psikolog seni yönlendirir.simdiden onlemini alki lohusaliginda rahat geçsin.
-Reklam-
0 oy
(42 puan)
Bnde de var şuan inan sabaha kadar uyumadım bu gün sanki bn sevmiyor gb gelir ama değişen bişey yok aslında hormon lar la alakalı akşam kavga ettim tabi bnm ki pek umursamıyor bu durumu konuşup konuşup sonunda susuyorum diye bnde uzatmamak için akşam kavga ediyorsam sabah hiç bir şey yok gb tavlayip uyandırıyorum bu şekilde idare ediyoruz
(18 puan)
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz :( sizin gebeliğiniz kaçıncı haftasında
(5,673 puan)
Esler  sevmesis uzak durmus vs vs  vokda muhim bise degilki kizlar amaaan cokda tin dersin o hic onemli degilki  enerjinizi dogum sonrasina saklayin. Asil cafcafli donem fogum sonrasi baslio.ozaman  esin varmis yokmuş nasi davranmiş gozun zaten gormuoki baska baska dertler oluo.  Hic hamileliginizi boş yere zehir etmeyin
0 oy
(5,673 puan)
düzenledi

Hamilelikdeki psikljimden cok çocuk dogunca olan psikljimi düsününce suan hayat güllük gülüstanlik cennet gobi geliyor. Oyle duzelir anca:))) ilk 7 ay  saçlarimi yolup kafami duvara vurup sinirimi kendimden cikarip hergün bugun kesin inthar ederim diye uyanip akşam olunca cok sukur bugunu de ölmeden kapattik diye yastiga basimi koyup ilk grbelik lohusalik surecimi bu sekilde gecirip 2. Bebegime de 6 sene sonra tam saltanat sürerken kizim anaokulnda iken baya baya insani olarak büyümüşken ben rahatlamişken kazara hamile kalinca. Tek dusundugum ayni seylerin yasanmasi korukusu . Yoksa hamiellik keyf pâşa aga psikljisi.onemli olan dogun sonrasi olan ilk  6 aylik 7 aylik sureç. Arfindan ikinci 6 alik sureci de aşip 1 yaş edip yuruttýlüüydu rahatliosun baya. Sonra  ikinci 12 aylık donem sonrasi bezden ve memeden kurtuldunmusdu  biraz daha oh denio.ardında  2 24 aylik leveli de geçip 48 aylik yapip  cocugu bi anasinifona verdinmiydi saltanat baslio .gunde 5 saat kafa dinleyebiliosun. Tek tesellim 48 ayi hizlica geçmesi tek odak noktam bu:))

0 oy
(1,645 puan)
Vücut sağlığından daha önemli bise varsa o da kafa sağlığı, herseyin sebebi o kafanın içindekiler

Şöyle böyle atlat diye tavsiye vermek çok zor.

Burada kimsenin hayatının süper olduğunu sanmıyorum, eminim ne sıkıntılar yaşayan vardır.

Benim yapabildiğim tek şey yavrumu düşünmek, strese girdiğim anda ya da düşüncelere girdiğim anda aralıksız arka arkaya kendimi bile unutacağım şekilde dua ediyorum 

Bebegimden özür dileyip, üzüntü ve düşüncelerimin onunla alakalı olmadığını ve onun her zaman güvende olduğunu söylüyorum onu karnimda severken rahatliyorum:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,381 göst.
0 oy
5 cevap 187 göst.
0 oy
3 cevap 555 göst.

650,666 soru

3,425,937 cevap

4,258,281 yorum

183,880 üye

...