0 oy
139 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (389 puan)
kapalı
Merhabalar anneler , 32 haftalığız günlerdir gözüme uyku girmiyor düşünüp duruyorum. Bebeğimin bobreginde problem var doğduğunda hemen cerrahi işlem görebilir hatta karnımdayken bile olabilir. Geçen hafta kayinvalidem dedi ki doğunca alıp köye getirirsiniz kadının ne amniyon sentezi umrunda oldu ne bebegin Allah korusun böbrek iflasi şüphesi. Doğunca bebeğim kimse kucağına alsın istemiyorum doğal olarak durumlar böyle olunca , çünkü şap diye öper biri bisey yapamam. Yani bizim adetimizde zaten yenidogan bebek kucağa bile alınmaz 40 çıkana kadar. Ve benim eşimden bana mantar geçti hamileyken ilaç da kullanamadım; en son bağırdım çağırdım zorla tedavi oldu bana bulastirdiktan sonra. Öğrendim ki bütün ailesinde varmış mantar ve normal görüyorlar asla evime alamam hiçbirini çünkü kedim var. Şimdi de eşimin dudağının kenarında sürekli uçuk gibi birsey var herpes olabilir ve bu bebek için gerçekten tehlikeli. Sizin eşleriniz de bu şekilde sorumsuz ve umarsız mı ? Adam sürekli bana biseyler bulastiriyor ben terapistim sürekli psikiyatri hastalariyla iç içeyim tek kişiyle 1 saat görüşmem oluyor ve covidin en ateşli dönemlerinde dahi kendimi korudum ve hastalar asla maske filan takmiyorlardi, ilaç alımında hastalarla yüz yüze mesafemiz vardı yine kendimi korudum; bayağıdır izindeyim 1.5 Ay önce covidi ağır geçirdim ve onu da eşim bulaştırdı. Şimdi ben eşime de vermesem bebeğimi haksız mıyım? 
Gebelik haftası 32
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(445 puan)
Öncelikle derdin büyük geçmiş olsun. Bence 40 ınız çıkana kadar sizde evden çıkmayın bu anlattıklarını doktorunuza anlatın eşinizle doktor konuşsun bebeğin hasta doğduğunu anneden başka kimsenin yaklasamayagini opmenin bebeğe zarar vereceğini bir güzel anlatsın sonuçta bir bebeği babadan ne kadar uzak tutabilirsin kafada kalinsa, 40 i çıkana kadar da misafir kabul etme
(140 puan)
Bence de böyle yapın doktorunuza anlatın o da eşinize anlatsın.Bende babasından başka kimse yüzüne temas etmesini istemem.Ki uçuk varken bebeği öpmek tehlikeli baya internetten okudum.Siz annesiniz doğal olarak yavrunuzu korumak güdüleriniz de var ve böyle olmalı.
Doktorunuza bu konuyu görüşün o da eşinize anlatsın.siz direkt olarak önceden eşinize anlatırsanız tavır alabilirler ve dinlemezler o yüzden önce doktorunuza söyleyin o anlatsın sonra siz direnin.
İkincisi köye götürmeyin evinde dursun çocuk kabul etmeyin. Çekinmeden söyleyin el kadar bebeğim hastalık olur doktora gitmesi gerekir kaldırıp ka köye oraya buraya götürmem evinde beşiğinde dursun deyiver. Senin çocuğun sen söz sahibi ol başkası olmasına izin verme. Şimdi den beşiğini kur eşyasını diz   kararını vermiş olduğunu bilsinler.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 237 göst.
0 oy
0 cevap 246 göst.

652,138 soru

3,431,826 cevap

4,264,634 yorum

184,317 üye

...