0 oy
148 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (210 puan)
Arkadaşlar 23+3 oldum ayak parmak aralarında acayip kaşınıyor kanayana kadar ne İyi gelir 
Gebelik haftası 23+3

4 Cevap

0 oy
Kinayada aktara gidinayak mantari icin bir solisyon istersiniz.
(210 puan)
Hiç denememdim yapmak laızm acayip kaşınıyor
-Reklam-
0 oy
(182 puan)
Travacort  ve lamisiz  biri gece sürülür biri sabah ayak mantarın en iyi gelen Bi şey yani sıra kına sürün ve nem olmamasına dikkat edin  ayak yikandığı dakka fönlü kurulayin
0 oy
(770 puan)
Mantar var demekki. Doktora gitmen en iyisi
(770 puan)
Ama sana kesin çözüm söyliyim. Suyla sirkeyi karıştır ama iyice bulansın su sirkeden çok koy yani. 15 20 dk ayaklarını sok bekley. Teşekkür etmek için yazmazsan bende bişey bilmiyorum.
0 oy
(389 puan)
Mantar olmuşsun canım muhtemelen,  ben de eşimden kaptım. Mikrop ailesinin hepsinde varmış dedim dedim dinletemedim normal bisey olmadığını tedavi olmadı eşim ki ben kendim terapistim:))),  şimdi hamileyken bana bulaştırdı ölüyorum kasintidan . Canım geçmiş olsun kasima kesinlikle yayılıyor, havalandir sürekli kuru tut her gün sirkeyle sil pamukla. Mantar ilaçları D grubu ilaçlardır asla kullanma önemli değil doğumdan sonra tedavini alırsın. Evinde evcil hayvanın varsa dikkat et ona bulaşmasın yoksa işin içinden çıkamazsın. Evcil hayvanın varsa ayağını çıplak şekilde hiçbir yere değme  , ben öyle yapıyorum kedim var.Senin böyle bir durumun yoksa çorapsız açık ayağını terletmeyen bir terlikle dolaş evde , ayakkabın da hava alan cinsten olsun , pamuk oranı yüksek çorap giy. Çok geçmiş olsun. 
(210 puan)
Hepinizin cevapları için teşekürler rabbim hepinize saglikli evlatlar nasip etsın inş

İlgili sorular

652,691 soru

3,434,002 cevap

4,267,230 yorum

184,454 üye

...