0 oy
170 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (62 puan)
Arkadaşlar merhabalar 29+3 haftalık hamileyim dün Dr a gittim doktorum sürekli şeker yüklemesi yapmamı ısrarla tekrarlıyor özel hastaneye gidiyorum . Yaptırmak istemiyorum ısrarla söyleniyor riskler ölü bebek vs bilgi veriyor her hafta aynı şeyler . Ne yapmalıyım sırf bu yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım
Gebelik haftası 29

4 Cevap

0 oy
(66 puan)
Ne den yaptırmamak ısrar ediyorsunuz ki anlamadım? Doktor yorsa vardır Bi sebebi bence çokta zorlu bi. İşlem değil hem emin olursunuz sizde
-Reklam-
0 oy
(23 puan)
Doktorunuz iyiliğinizi istiyor ısrar etmesi belki hoşunuza gitmiyor ama şuan şekeriniz varsa en azından önlem alırsınız
0 oy
(650 puan)
Ben yaptirdim yüksek cikti suan dikkatli besleniyorum. Haftaya persembe seker ölcüm cihazimi almaya gidecegim. Neden yaptirmak istemiyorsunuz??? 
(62 puan)
Açlık şekerimi de tokluk şekerimi de ölçturdum bir sıkıntı yok yüklemeyi yapmak istemiyorum bilemiyorum
(650 puan)
Seker yüklemesi okadar kötü bisey degil eger cevrenizdekiler etkiliyorsa sizi. Bana 75mg yükleme yapildi ictiginiz sekerli su 2 kutu cola gibi düsünün. Aclik tokluktan ziyade damar yolundan daha kesin sonuclar cikiyor arti yüklemede idrar sekerinizede bakiliyor. Amac vucudunuzun sekeri nasil isledigi bu aclik toklukla belli olan bisey degil malesef. Aclik tokluk dengeyi saglamak amacli yükleme ise diyabet olasiligini anlamanin kesin yolu. Kendiniz bilirsiniz tabi saglignizda bebeginizde sizin orasina ben karisamam nacizhane fikrim.
0 oy
(446 puan)
İnstagramda Dr.Erhan Karaalp var. Bir gün şeker yüklemesi hakkında bilgi verici bir paylaşım yaptı ve hemen akabinde şeker yüklemesinden kaçındığı için bebeğini kaybeden kadınlar yağmur gibi mesaj attı. İçine sinmiyorsa araştır, internet elinin altında. Yaptırmaman halinde sonuçlarının neler olduğunu öğren ve ona göre karar ver.
(62 puan)
Teşekkür ederim bakicam hemen

651,284 soru

3,428,413 cevap

4,260,914 yorum

184,089 üye

...