0 oy
397 göst.
Doğum kategorisinde (13 puan)
Daha önce bunu tecrübe eden annelerimizin görüşlerini merak ediyorum? Niyetim ne çektiğimi görsün falan değil kesinlikle.. Sadece her zor anımda yanımda oldu motive etti en büyük destekçim eşim. Sezeryan doğum istiyorum. Heyecan ve panik yaparsam yanımda olsun elimi tutsun istiyorum. Beni en iyi o sakinleştirir.

11 Cevap

0 oy
(489 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende çok istiyorum yanimda olmasını çok güçlü benim ennn çok güvendiğim kişi eşim her anımizda yanımızda olmayı çok istiyor Tek sakinleştiren teselli eden esimdi 

Bundan önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve sancı çekerken hep yanımda elimi sıkı sıkı tuttu Kürtaja alirlarken beni o kadar güzel sözlerle gönderdi kii iyiki rabbim onu bana nasip etmiş dedim Ve ben çıktığım da gözleri ağlamaktan kip kırmızı olmuştu Bana öyle güzel sarıldı kii Birlikte acıyı tatlı yaşadık 

Allah'ın izniyle doğumumda da gelecek yanıma  
-Reklam-
0 oy
(1,176 puan)
Bende normal dogum yaptım ilkini doğum anında degilde sancı çekerken yanımda olmasını bana destek vermesini belimi ovalamasini isterdim bunda hastaneye daha geç gideceğim 
0 oy
Sahsen kocanızın bunlari yaoacaginiza guveniniz tam ise yaninizda olsun. Benim esim gibi panikleyince elini ayagini neteye koyacagini bilmeyip sinir kuou gibi gezen birini istemem. Hos devlette yaptim dogumu oyle bir sorunum yoktu. Ama dogum sonrasi hasyane odasına gecetken gereksiz gerginligindrn sinir kupu olmuştum 
(13 puan)
Normalde öyle değildir ama bebeğin gelişiyle panikler ve gerginleşir mi acaba bunu konuşmak gerekli sanırım.
Yani gerginlesen panikleyen afam ile kan girunce veya dogunca bayilacak insanlarin fogumda bize yukten baska isi yok. O yüzden iyice dusunup olcmek lazim. Sahsen ozeldede dogursan kocami ve kiz kardesimi almsm :) en iyi tek basina dogurmak :)
(13 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için ☺️
0 oy
(1,222 puan)
Benim eşime kan tutuyor ama ellerini tutacağım sürekli sana bakacağım diyor. Bebeğimiz doğunca ilk temasını ikimize yapsin istiyor hatta istiyoruz. Bide fotoğrafçı falan da tutacağız güzel bir anı bırakacağiz oğlumuza. 
(13 puan)
İnşallah hayallerinizden daha güzel olur herşey ☺️ teşekkür ederim yorum için
0 oy
(433 puan)
Ben normal dogum yaptim, esim her aninda yanimdaydi. Iyi ki de yanimdaydi. Ondan cok guc aldim. Ve bebegin dogum anini beraber paylasmak mukemmeldi. Bence babalar da o ani yasamayi kesinlikle hakediyor. Duygulandim yine :)
(13 puan)
Hissetmek istediğim tam da bu işte ondan güç almak ve beraber tanık olmak. Ne mutlu size ☺️ yorum için teşekkür ederim.
(433 puan)
İnşallah sağlıkla ve gonlunuze gore olur dogumunuz :)
0 oy
(24 puan)
Bazıları da eşlerinden soğuyor o an öyle görünce normal doğumda daha çok oluyomus ama
0 oy
(281 puan)
Bu konuda babalar nasıl isterse öyle davranmalı bence zorlanmamalı bazı anneler zorla yanımda ol diyor sonra doğum anında yaşanılanın etkisinden kurtulamıyor babalar. Onlar da ayrı stres çekiyor iki ayrı şekilde. Hem eşinin sağlığı hem çocuğu için endişeleniyorlar bence istedikleri neyse o an öyle davranmalılar canım. :) 
0 oy
(8 puan)
Benim ilk doğumum normal olmuştu, eşimde benimle birlikteydi. Sancım olduğunda belimi ovaladi, iyiydi yani, ama doğum başladıktan sonra bir panikledi, bende o kadar panik yapmamıştım. Sonra bebek gelmek üzereyken bir ağlamaya başladı, ben doguruyorum , o hüngür hüngür ağlıyor. Bebegimizi elimize aldıktan sonra, bir daha doğuma girmeyeceğim, bu kadar acı çekmene kalbim dayanamıyor dedi. Ama, paniklese bile, iyi ki yanımdaydı. O olmasaydı ben daha çok panik yapardım. Tanımadık doktorların arasında kendimi çok yalnız hissederdim. 
0 oy
(213 puan)
Doğuma girmeleri yasak eşlerin orda panik yapıp da sizide tedirgin eder die sokmuyolar bnm 2 doğumumdada almadılar 
0 oy
(173 puan)
Pandemiden dolayı doğum haneye kimseyi sokmuyorlar diye biliyorum ama değişti mi bu kural
(13 puan)
Bilmiyorum bunu doktora sormayı düşünüyorum ama önce bizim karar vermemiz gerekli sanırım.
0 oy
(159 puan)
Benimki girdi ve ne çektiğimi de gördü kordonuda kesti kesinlikle tavsiye ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 896 göst.
0 oy
8 cevap 526 göst.
0 oy
2 cevap 294 göst.
5 Kasım 2022 Doğum kategorisinde Gizemgzm (57 puan) sordu
0 oy
0 cevap 157 göst.
2 Eylül 2022 Doğum kategorisinde Dilek konya (2 puan) sordu

653,029 soru

3,435,375 cevap

4,268,696 yorum

184,558 üye

...