0 oy
140 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (32 puan)
34 haftalık gebeyim böbrek ağrısı cekiyorum sağ tarafımı hissetmiyorum resmen yamulmusum ve uyku uyumuyorum 3 gündür ama ne oturabiliyorum nede uzanabiliyorum bilgisi olan yardimci olur mu ne yapmaliyim.
Gebelik haftası 34

5 Cevap

0 oy
(1,591 puan)
Doktora gitmen gerekiyor. Biz burada ne diyebiliriz ki? 
-Reklam-
0 oy
(593 puan)
Ürolojiye gidin bence. Bende de böbrek büyümesi var takip ediliyo muhtemelen haftaya Stent takılıcak. Takipte olun derim böbrek önemli.
(32 puan)
stent ne nasil takiyorlar
(593 puan)
İdrar yollarına takılıyormuş, yani bende bilmiyorum tam öğrenicem. Korkmuyor değilim ama ağrısı çekilmiyor gerçekten birde böbreğinde kalıcı hasar olabilir diyor doktor takmazsak.
(32 puan)
allahim sanada bana da yardim etsin inss saglikla gelsin bebisler
(32 puan)
senin sag bobregin mi sol mu
0 oy
(125 puan)
Böbrek olduğuna eminmisin. Benimde sağ tarafım 1 haftadır ağrıyor.  Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Dahiliyeye gittim kaburga ağrısı dedi. Bebek büyüdüğü için rahim yukarı çıkıyor kaburgalar ağrıyor. Hatta kırılabilir bile dedi. Doktora gitmelisin mutlaka. 
(32 puan)
hemsire soyledi nts ye bakarak taş gibi olmus bobregim yamulmusum
0 oy
(99 puan)
Bende yaşadım aynı ağrıyı acile git hemen serum bağlıyorlar rahatlarsiniz
(32 puan)
serum bile agrimi kesmedi maf olmusum yamuldum resmen
0 oy
(110 puan)
Bende 30 hafta oldum bugün.  28 haftalikken akşam saati kusma titreme sağ karın ağrısı ile gittim acile onun öncesinde gene 16 haftalikken gitmiştim kadın  doğum acile.  16 haftalikken serum bağladılar 2 poşet yedim kendime geldim . 28 haftallek gittim Dr. Böbrek olabilir dedi .bebeğe baktı birsey yok . Tahlil verdim idrarda aşırı kan var dı ve gözle görülür de.  Ertesi günü usg gittim temiz dedi Dr sonra baktım idrar hala kan vargebel acile gittim idrar verdim.  Bu sefer enfeksiyon çıktı.  Antibiyotik  verdi kullandım dahiliye gittim. İdrarda tekrar kan çıktı. Urolojiye randevu aldim. Ve dün böbrek ağrısından acillik oldum ama suya yükledim 2 saat içinde 3 lira şu içtim ağrım bir anda geçti. 

Muhtemelen kum var bilmiyorum usg temizdi ama üroloji nasıl bir tetkit yapar bilmiyorum pazartesi gideceğim.sizde hiç vakit kaybetmeden. Direk ürolojiye randevu alın. Onun dışında hiç bir poliklinik  ilgilenmiyor malesef.  Agriniz çok ise acil kadın doğumdan bir bebeğe baktirin 

Geçmiş olsun 
(32 puan)
alttan muane etti hemşire acilma yok dedi nts ye bagladilar bide idrar tahlili istediler intihap dedi böbrek agrisi bu dedi ilk benden bel fitigi diye korkuttular ama ben israrlar bobregim agriyor dedim sonra beni manisaya sevk ettiler bayramdan sonra hemen gozukmem lazim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 321 göst.

652,425 soru

3,432,983 cevap

4,265,994 yorum

184,397 üye

...