0 oy
476 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)
Kızlarrrrr biraz özel olacak ama bikini bölgesini ben hep permatikle aldım şimdi de zorlanıyorum sizce ne yapmalıyım fikri olan varsa bilgi verir mi?
Gebelik haftası 20+3

11 Cevap

0 oy
(1,222 puan)
Aynı şey bende var malesef sanırım agdaya gideceğim öncesinden lazer yaptırmıştım daha kotu bir şekilde çıktı. Jilet ile alıyorum daha da kötü olmaya başladı . 
(73 puan)
Bende agdadan korkuyorum o yüzden gitmedim birde hamilelikte bir sknti olur diye gitmiyorum sonuçta bikini bölgesine ağda şurup çekiyorlar ne olur olmaz diye gitmedim.
(1,222 puan)
Yok ablam gebelik boyunca kendisi yaptı bide düşük tehlikesi vardır o kadar hastene de yattı 4 yaşında oğlu var şimdi
(1,645 puan)
Pembe kadın jiletle var onlari denediniz mi. Bende 10 yıl önce lazer yaptırdım ondan sonra hep o pembe jiletlerden kullandım cok memnunum çoğalma olmadi
(1,222 puan)
Pembe jiletler bende daha kötü yaptı ya o yüzden agdaya gideceğim en azından 2 ay da bir agdaya giderim . Jilet başa bela oldu resmen ben kasiyarak yara yaptım bikini bölgesini
(1,645 puan)
Lazerden sonra yara bere isim bitti benim pembe jiletler bana çok iyi geldi.
Bencede ağda en rahatı olur ben 32. Haftamdayim 34. Haftadan İtibaren başlıcam agdaya
-Reklam-
0 oy
(477 puan)
Ben doğuma kadar öyle yaptım kemdim eğer karnın çok büyükse eşinden yardım ite veya ayna koy karşına öyle yap 
(73 puan)
Aslında mantıklı canım saolasin bı deneyim o zaman.
0 oy
(246 puan)
Canım en temizi ağda . Ben ayda bir gidiyorum yeterli oluyor . Son haftalarda 15 günde bir gitmeyi planliyorum artık . İlk gebeligimde agdaya alıştım sonra doğumdan sonra lazere başladım Lazer baya bitirdi ama tekrar gebe olunca hormonlardan dolayı çıkti. Ağda en temizi oluyor ve insanın kafası rahat oluyor .
(73 puan)
Anladım canım çok saol ama ben hiç ağda yaptırmadım biraz korkum var birde hamilelikte sknti olmuyor mu sonuçta agdayi sürüp çekiyorlar ya.
(246 puan)
İlk gebeligimde bende hiç yaptırmamıştim o yüzden korkarak gittim ama korkulacak bsy yok . Kendini kasmaa yeter . Benim kuaförum saolsun çok çok dikkatli yapıyor . Yaparken de beni hep lafa tutuyo kafam dağılsın agdaya odaklanmayim diye o yüzden korkulacak bsy yok .
(73 puan)
Anladım canım teşekkür ederim.
0 oy
(42 puan)
Agdaya git canım güzel temiz bir kuaför arastır önce. Sir agda yaparlarsa bi sıkıntı olmaz zaten. Normal agda evet sekerli yapış yapış bişi oluyor ama günümüzde zaten sir ağda yapıyorlar temiz bir yerse bide korkulacak bisi kalmıyor. Uğrasmıyorsun kafan rahat eder
(73 puan)
Tamam canım çok sağolasın.
0 oy
(353 puan)
Doğuma gideceğim zaman mecbur tüy dökücü kullandım ben bi kerelik 

Gmremiyordum temiz olsun istedim 
(73 puan)
Tüy dökücü kremi doktorum tavsiye etmedi
0 oy
(207 puan)
Bende jilet kullanıyorum,  kuaföre orayı açmaya utananlardanim. Ağdaya git diyenler yıllarca jilet kullanmış insanın tüyleri sert olur çok canı yanar hele ki hamile iken, bunu biliyor olmaları lazım. Bence jiletten devam edin. Ayna tutup alın ben öyle yapıyorum.son haftalar cilt daha hassas olur dikkat etmek lazım Ağda konusunda.
(73 puan)
Evet haklısın aslında çünkü hiç yaptırmadım bikini bölgesine ağda
0 oy
(803 puan)
Valla normalde olsa asla yapmam ama hamile olduğum için eşimin tıraş Makinesini kullanıyorum gayet iyi alıyor ve rahat alıyorum ama ayna karşısında başka türlü göremiyorum.
(73 puan)
Anladım canım saolasin
0 oy
Ben de hep jiletle aldım şimdi göremediğim için eşim alıyor. 
(73 puan)
Korku olmuyor mu alamazsa diye :)))
Neden korku olsun canım olduğu kadar artık zaten ama baya dikkat ediyor birşey olur diye :)
0 oy
(433 puan)
Gebelikte jilet kullanımı öneriliyor daha çok. Ağda yapanlara bile gebelikte jilet kullanın diyorlar yani ben araştırdım biraz tıraş etmenin daha doğru olduğunu söylüyor doktorlar. Permatik biraz tehlikeli olabilir ama iyi bir jilet alıp altına ayna koyarak rahatlıkla yapabilirsin. 
(73 puan)
Tamam canım saolasin bence de daha mantıklı agdadan korkuyorum zaten hiç yaptırmadım da
0 oy
(58 puan)
Ben boncuk agda kullanıyorum ve35+5 im
(73 puan)
O nasıl oluyor
0 oy
(87 puan)
Kuafore git agda yaptır hıc bısey olmaz hemen de cıkmıyorda jilet ertesi gun cıkartıyor ben cok memnunum heran bısey olurda temiz gidemem hastane korkusundan 40 gunde bir gıdıp temızlenıuorumm 

652,400 soru

3,432,891 cevap

4,265,888 yorum

184,390 üye

...