0 oy
318 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (194 puan)

Kızlar siz Bursa' da hangi hastanede ayrıntılı ultrason u  yaptınız. Tavsiye edebileceğiniz hastane var mı?devlet özel fark etmez yeter ki kaliteli bir yer olsun.

3 Cevap

0 oy
(122 puan)

Canım ben ceylan hastanesinde yaptrdım çokta memnunum

Ben İstanbul'da öğretmenim de tatilde ailemin yanına gideceğim bursa ya mecbur orda yaptıracağım pek bilmiyorum orda ki hastaneleri..peki hangi semtte bu acaba?
Canım bu emekte hemen metronun önünde ztn ulaşımda kolay. Özel yeni bir hastane açıkçası temiz ve ılgılılerde hastalara karsı.ben orada seda hanıma gdıyorum kısmetse doğumuda orada yapıcam memnunz oradan.
-Reklam-
0 oy
(55 puan)

Bursada nerde oturuyorsunuz peki...ben özel ceylan hastanesine gidip geliyorum ve gayet te memnunum ..hatta bir tane kadın doktor var çok iyi ....orayı tavsiye ederim canım..

Ayrıntılı ultrason da detaylı ve güzel baktılar mi peki?
Evet canım emekte metrodan ındıgın gibi ztn yol kenarında hemen. ilk randevu alıyorsun .çokta iyi baktılar uzun surdu yanı iyi ıncelıyorlar
Ayrıca CD veriyorlar bebısın hareketleri olan işte ultrason fotoğrafıda verıyorlar
(23 puan)
Ben Bursa'da yaşıyorum canım ayrıntılı ultrasona girdim ve çok ta memnun kaldım arkadaslarimada onermistim onlarda çok memnun kaldi. Bursa çekirge kalp aritim var Zübeyde kadın doğumun üst sokağında zaten orasida özel orayı gitmeni tavsiye ederim :))
Aynen evet seda hanım ..çok güleryüzlü .. onun yanına gidiyorum
0 oy
(379 puan)

Nata klinikte baktirdim. Memnun kaldim. Oneririm.

Peki Perinatolog mu var orda yoksa radyoloji bölümü mu acaba bilginiz var mı? Yani ayrıntılı ultrason bakma doktor branşı ne
Kadin dogumcu bakar onun isi bu.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.
1 Mart Doğum kategorisinde Anneolcaz (90 puan) sordu

646,908 soru

3,412,037 cevap

4,241,559 yorum

182,859 üye

...