0 oy
175 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)
Merhaba kizlar, ben detayli ultrason fiyatini merak ediyorum birde önemini. Doktor istediğin zaman yapariz dedi ama 1000 tl istedi. Siz kaça yaptırdınız ve nerede yaptırdınız. Devletten randevu düşse devlete gitcektim ama randevu yok. Yardımcı olursaniz cok sevinirim. Ben avrupa tarafında oturuyorum 

3 Cevap

0 oy
(9 puan)
Özeller çok pahalı gerçekten benden de 2bin 500 istemişlerdi. Ben mart ayında Cerrahpaşada yaptırdım. Prof Dr. Ali Benian 'a. Direkt randevu alıp gidebilirsiniz. Randevuları 4 er gün açıyorlar takıp edince rahat bulursunuz. 435 gibi Bi ücret ödemiştim. Bu da aslında Prof ücreti.

Not: devlette yaptırmak için kadın doğumdan yeşil alan açtırmanız gerekiyor perinatologa. Ben denedim. Kadın doğum, bebekte anormallik görmeden açmayacaklarını söylediler. 
-Reklam-
0 oy
(55 puan)
İlk gebeliğimde kanunide yaptırmıştım tanıdık bir doktor aracılığı ile güç bela haftalar sonrasına randevu bularak. Şimdi ise ocak ayında Bakırköy'de 750 tlye yaptırdım prof. Gökhan Yıldırım'ın muayenehanesinde. Kendisi öncesinde medipolde çalışıyormuş yeni muayenehane açmış bana da kendi doktorum önermişti. Muhteşem bir doktor 1 saat sürdü ama devletle aradaki farkı anlatsam sayfa yetmez. Çok memnun kalmıştım. Çok nazik iyi bir doktor. Şimdi ne kadardır bilmiyorum isterseniz yakınsanız bir sorun derim. Hayırlı geceler. 
0 oy
(699 puan)
Pendik de özel bı klinikte yaptırdım canm geçen hafta 640 TL ydi çokta memnun kaldm
(73 puan)
Her yer çok pahalı ya. Aslen zonguldakliyim. Oralar daha uygun ama burdan orayada gidilmez yani onun icin
(699 puan)
Yani bayram için falan gdersen sadece o şekilde olur

654,911 soru

3,442,406 cevap

4,276,547 yorum

185,035 üye

...