+1 oy
713 göst.
Doğum kategorisinde (72 puan)
Kızlar Gaziantep Hatem hastanesi doktorlarından Yılmaz Genco ve Nazire Öztürk arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Bir de sezaryen ücreti şu an ne kadar  bilginiz var mı? 
Gebelik haftası 21

3 Cevap

0 oy
(343 puan)
İkisinede iyi diyorlar cnm ben dogum ucretini 10 bin diye duymustum ama ara istersen sor 
(72 puan)
Oooo uçmuşlar iyice :( Aradığımızda gelin burada görüşelim diyorlar.
(343 puan)
Aynen uctular esim sormus oyle demisler defalife 9 bin istiyormus ben yasama gidiyorum orasida 3.300 diyor bakalim o zamana kadar ne olacak
(171 puan)
Yaşam da hangi doktora gidiyorsunuz
(343 puan)
Ramiz dursun cnm cok memnunum doktorumdan onuda dusune bilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
25 haftaligim bende yılmaz beye gidiyorum cok memnunum tavsiye ederim
(72 puan)
Muayene ve sezaryen doğum ücreti ne kadar şu an acaba
0 oy
(171 puan)
Ben  7 yıl önce nazireye gittim ama ilgisinden memnun kalmadım  şuan yaşam Hastanesi'ne sema iyikoskere gidiyorum .  7 yıl oldu nazireden sonra geçtim sema hanıma . 

Çok güzel bir doktor sıcak kanlı güler yüzlü konuşkan sizinle arkadaş gibi kapıdan girer girmez hoşgeldin demesi size bilgiler vermesi harika. İstediğim soruyu çekinmeden sorabiliyorum . Ailemin bir çok kişi semaya gidiyor onerdigim  ve giden herkes bana dua ediyor size sema hocayı önerebilir .  Yaşam hastanesinde  sezeryan doğum yaptım ve çokta memnun kaldım . 
(72 puan)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Acaba sezaryen aşamanızı biraz anlatabilir misiniz biraz kaygılarım var da.
(171 puan)
Tabiki . Hastaneye yatış yapıldı . Çok duygusaldim ben sürekli ağladım yatış yapılırken odada ameliyathane giysilerini giyerken  hep sulu gozdum . Ameliyata giderken bile hep ağladım . Hasta bakıcı 1 hemşire ile ameliyathaneye gittik tabi ben hem ağlıyorum hem korkuyorum ama ameliyathanede her beni gören o kadar güzel konuştu sohbet ettiki gerçekten çok samimilerdi biraz da olsa rahatlamıştım hemşirelerim çok iyiydi. Sedyeye oturdum o arada doktorum ve aneztezi doktoru geldi . İşte nasılsın Merve heyecanlı misin vs vs hep sohbet içindeydik ardından belimden iğneyi yapıp beni uyusturdular . İnan edin ki hiç hissetmedim . Sonra masaya uzandım . Ardından orda ki hemsireler hep fotoğraf çektiler o anların hep bende fotoğrafı var mesela . Sema hoca bir anda bebeğimi gösterdi annesi geldi diye tarif edilemez bı duygu yaşadım. Gerçekten ben doktorumdan ve ameliyathanede olan bütün herkesten çok memnun kalmıştım Allah hepsinden razı olsun . Ardından bebeğimle tentene temas ettikten sonra beni hazırlayıp odama çıkardılar .
(171 puan)
Beni Instagram kullaniyorsaniz ekler misiniz @merve_keles27
(72 puan)
Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız Allah razı olsun

652,841 soru

3,434,575 cevap

4,267,851 yorum

184,502 üye

...