0 oy
123 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (23 puan)
30 haftalık hamileyim dişim ağrıyor yirmilik diş bir ay önce antibiyotik kullandım doğuma kadar idare edeyim diye şimdi ağrılarım geri başladı ama sıkıntı olur diyorlar doktorum çektir dedi. Ne yapsam bilemedim.
Gebelik haftası 30+4

5 Cevap

0 oy
(436 puan)
Ben de pazar günü çektirdim dişimi rahatladım. Eğer dayanamiyorsan çektir bence
(23 puan)
Siz kaç ayliksiniz
(436 puan)
32 +4 olduk
(23 puan)
Yakın mis aylarimiz korkuyorum ya cektirmekten değil de bebeğime bı zararı olursa diye iki çocuğum var onlarda da ağrıdı ama zor bela dayandım bunda da çekip hamileligimi kendime işkenceye çevirmek istemiyorum.
(436 puan)
Eğer doktorun onay vermişse beklemenin bir anlamı yok . Ilk zamanlar idare ediyordum ama bi iki akşam uyuyamadim ağrıdan çok kötüydü . Eşim hemen götürdü çektirdik. Yoksa dayanamazdim. Zaten gebeliğim zor geçiyor bir de buna katlanamazdim.
Çok şükür bebeğim de gayet hareketli bir sey değismedi
(23 puan)
Çok şükür aman rabbim korusun bütün hamilelerin bebeklerini. Bende öyle yapicam galiba gidip cektiricem
-Reklam-
0 oy
(273 puan)
Ben de 20 lik diş çektirdim. Ama 6 aylıktım.  Dayanamiyorsun  doktoruna danış o müsade ederse cektirirsin.  İlk 3  ay ve son 3 ay pek önerilmiyor Ama yine de danışmalısın
(23 puan)
Bende son 3 ayım dayım doktorum çektir dedi ama yinede tedirgin oluyorum
(273 puan)
Canım doktoruna güven.. dişin ağrıyor.. gebelikte uzun sürekli ağrı çekmek daha da tehlikeli. Hem 20lik kolay çıkıyor.  Uyuşukluk geçince hissetmedim bile
(23 puan)
Öyle yapicam çektirmem lazım akşam olunca ağrı iki katına çıkıyor çünkü
0 oy
(1,045 puan)
Çektir birşey olamz bende çektirdim antibiyotik bilr veriyor artık doktorlar
(23 puan)
Kullandım bı ay önce antibiyotik geçmişti ağrısı geri başladı.
0 oy
(4 puan)
24 haftalıkken 20 Lik dişim çok ağrıyordu ve üstüne kırıldı  dahada şiddetlendi artık geceleri bana haram olmuştu ve saclarimi yolacak dereceye gelmiştim ve doktorumla görüştüm düşük tehlikesi v.s hiç bı sorunun olmadığı için cektirebilirsin dedi bazı disciler korkuyor çekmiyor dedi ve dediği gibi oldu gittiğim dişçi doktorumdan rapor istedi cektirebilir diye yoksa kullandığımız narkozdan çocuk düşebilir dedi  ve cekmediler yolladılar beni ve bunun üzerine başka doktora gittim ağıza vericegi ilacı narkoz miktarını doktoruma söyledi doktorum onayladı ve çektirdim kurtuldum rabbim yardımcın olsun dış gerçekten çok kötü bişey ama cektirebilirsin.
(23 puan)
Çok geçmiş olsun hamilelikte en korktuğum şeydir diş ağrısı çok dua ettim ağrımasın diye ama yine ağrıdı bı de daha yeni yaptirmistim hepsini bu sefer de yirmilik ağrıdı. Gündüz ağrısına dayaniyorum ama bu saatler de ve gece dayanamıyorum çok ağrıyor çünkü parol da fayda etmiyor artık.
0 oy
(470 puan)
Hamileliğim 3. Ayı bitince 20lik dişim ağrıdı ve çektirmek zorunda kaldım. Brz zor oldu uyuşmadı 3 kere iğne yaptılar. Çekerken hala hissettim. Şimdi diğer dişlerim baktırmak lazım 22. Haftadayım 
(23 puan)
Cok geçmiş olsun.
(470 puan)
Teşekkür ederim. Zor oluyor diş ağrısı. Size de geçmiş olsun.
(23 puan)
Çok saolun valla çok zor ya kivraniyorum inanın şuan
(470 puan)
Evt biliyorum. Tuttuğu zaman sıkıntı. Ama doktorunuz çektir dediyse çektirin isterseniz. Rabim bir kolaylık versin. İnşallah tez zamanda.
(23 puan)
Amin Allah razı olsun valla tuttu ya gittim şimdi doktora çekmedi geri geldim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 220 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
18 Haziran 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Cicek123 (405 puan) sordu
0 oy
2 cevap 109 göst.

653,991 soru

3,438,988 cevap

4,272,515 yorum

184,793 üye

...