0 oy
222 göst.
Doğum kategorisinde (12 puan)
Merhaba anneler. 8.4.2022 de dogum yaptiim. Bugun 8 gun oldu spinal. Anestezi oldum. Spinal. Anestezi sonrasi agrilar ne zaman baslar bel bas agrisi vs. Artik bu saatten sonra agrim olmaz dimi
Gebelik haftası Doğum

5 Cevap

0 oy
(5,742 puan)
Zaten ilk 10 gun agriomus  sonra geciyomuş .bu saate kadar agrimadiysa madallah diyelim kimseye soleme kiz nazar olma:))
-Reklam-
0 oy
(5,742 puan)
Bende buseferkini spinal isdiorum süt  hemen geldimi genelde 5. Gun gelmisdi benim. Spinalde  dogumu görüp yasadigin ivin hormonlar daha erken aktif oluomus fiyr  duydum. Bide   kesi agrisi genelde uyanir uyanmaz keskin agri hissediosun olumden beter.spinalde bikac saat uyusukluk foneminde o ilk kesi agrisi boraz olsu  haffliomuş oylemi? Sirf bu iki sebepden  spinal olmak isdiorum
Evet canım spinalde ağrı kesici uyuşukluk geçerken vurulduğu için ağrın hafif oluyor lakin baş ağrısı zaten o ağrıyı unutturuyor. Genel anestezide ağrın uyanırken çok oluyor sonra rahatlıyorsun ve baş agrin olmuyor sersem gibi oluyorsun bir kaç gün fark bu spinalde az baş hareketi ettirmek lazım sabit kalmak lazım öyle olursa baş ağrısı bir nebze az oluyor evde de lavanta yağı ile masaj boyuna omuza sıcak havlu yat terle oh miss iki gün sonra o agrinda kalmaz Allah'ın izniyle baş ağrısı tutulduğu için de çok şiddetlenebiliyor.
0 oy
Yani canım spinal de baş ağrısı 14 güne kadar sürüyor ama 1 hafta sonra dikişlerin den rahat edersin ilk 4 gün ağrın şiddetli olmuştur sonrası o kadar olmaz sade sek Nescafe Bitter çikolata ve su bol bol sıvı rahatlatıyor lavobo ihtiyacini karşılıyorsan iyileşme kat ediyorsun demek. Geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini canım.
(12 puan)
Bnmde idrarim Geldiğinde dikislerimde karnimda sanci oluyo ama idrarimi yaptigimi hissediyorum
(12 puan)
Peki masaj yada kremle gecti mi bende bide panik atak var lohusalikta costuds ondsn tedirgin oldum suanda
Geçti hamd olsun canım o bende ki sıkıntıydi şimdi korkuyorum yine sezaryen olacağım.  Anlıyorsun zaten o durumda bir terslik olduğunu gidiyorsun doktora canım.
(12 puan)
Idrarini yaptığını da mı hissetmedinn
Hayır canım idrarım gelmiş dolmuş geldiğini bilemedim anlamadım karnım ve dikiş yerim agriyinca WC ye gittim o şekilde anladım.
0 oy
(1,797 puan)
8 gün gençmiş hiç bişicik olmaz.sadece çok yorma enini çok yürüme ameliyat yerinde ağrın olur 
(12 puan)
Dikisimde degilde bazen karnimin icindr sanci gibi agri oluyo birde buyuk abdesti yaparken sancilaniyor karnimin ici normal mi
(1,797 puan)
Normal.malum ameliyat bu.ve gazın olması normal.gazda sancı yapar
0 oy
(1,037 puan)
Yok canım ilk günler bas ağrısı yasamadiysan daha da yaşamazsın. Bende ne bas ağrısı ne bel ağrısı oldu. Çok şükür iyi geçti doğum sonrası.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 276 göst.
23 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Konul93 (358 puan) sordu
0 oy
1 cevap 92 göst.
15 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Anneoldumben (38 puan) sordu
0 oy
8 cevap 414 göst.

653,044 soru

3,435,463 cevap

4,268,795 yorum

184,563 üye

...