0 oy
176 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Başınlzda geldimiben test yapdım silik çizgi çıkdı 5 dakka içinde direct çıkmadı 7 gan geçmişdi adetden hamileyimdir dedim ama 7ci gününde bir ağrım oldu sonra kanama başladı  ve 10 gün sürdü 5,6cı gününde parça kan düşdü yaşahan oldumu?hayla hamile ola bilirmiyim

3 Cevap

+1 oy
(135 puan)
Canım şu anlattığını iki kere yaşadım ikisi de kimyasal gebelikti. Senin de öyle olabilir belki doktora gitmelisin 
(135 puan)
Allah hayırlısını versin ama bak başımdan geçtiği için söylüyorum, ben çok üzüldüm kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğimde. Bebek istiyoruz çünkü. Korktuk. Ama kimyasal gebelik son derece yaygın birşey ve şöyle düşün sen aslında hamile kalabiliyorsun. Bebeğin olabilmesi için senin de eşinin de bir sorunu yok. Sadece vücudun mukemmelliyetci davranıyor ve sağlıksız olduğunu düşündüğü gebeliği sana zahmet vermeden kendi kendine atıyor. Allah senin sağlığını muhafaza etsin ve sağlıklı bir evlat versin :) uzun oldu biraz ama kusura bakma artık iki defa başıma geldiği için fazlaca hassasım :)
(31 puan)
2 kimyasal ard ardamı oldu sonra yenidən sağlıklı gevekik yaşadınızmı
(135 puan)
Evet canım maalesef 3 ay arayla iki kere kimyasal gebelik yaşadım. İkinci kimyasal gebeliğim yeni bitti henüz sağlıklı gebelik yok
(31 puan)
Bendede 2ci devam ediyor hala. ALLAH bizede isdeyen herkese evlat nasip etsin o sevinci tatdırsın inşəALLAH AMİN . doktora göründünmü test filan yaptırdınmı canım neden oluyo böyle?
(135 puan)
Amin canım inşallah :) test yaptırdım ama doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi rahim kendisini gebeliğe hazırlıyormuş böyle olunca. Ama şey dedi kimyasal gebeliğin en büyük sebebi stres dedi. Bebek isteyen annelerin çoğunda oluyor dedi. Yani bebek olsun diye ilişkiye girme organlarını strese sokuyorsun dedi zevkine birlikte ol o zaman kendiliginden sağlıklı bir gebelik oluşacak dedi.
-Reklam-
0 oy
(269 puan)
Kimyasal gebelik gecirmiş olabilirsin
(1 puan)
Bende öyle düşündüm
0 oy
(4,215 puan)
Neden doktora gıtmıyosun halaaa canım ? 
(1 puan)
Canım adet oldum ya o yüzden pek hayla hamilelik diye düşünmüyorum ama öylesjne sordum yaşayan varmı diye merak etdim
(269 puan)
Gitmelisin ama anlat belki bi sıkıntı var genetik testleri yaptır kan pırtılaşma testi başka bi sıkıntı ola bilir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
4 cevap 131 göst.

652,271 soru

3,432,327 cevap

4,265,201 yorum

184,355 üye

...