0 oy
350 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (117 puan)
25+1 deyim hala eksikler var ama çoğu şey alındı gibi. Beşiğini aldık. Oda için dolap vs. bakıyorum onları henüz almadık. Kıyafetlerini yavaş yavaş tamamlıyorum. Bakım ürünlerinden alınacaklar var hâlâ.  Sizler ne durumdasınız? 
Gebelik haftası 25+1

5 Cevap

0 oy
(540 puan)
Ben bitirdim canım 29 haftadayim ama 22 Ken hepsi bitti bı beşiğim kaldı oda önümüzdeki ay alicaz insallh bebek kıyafetlerini bayramdan sonra insallh yıkayıp utuleyip hazirliycam çantamı sonra agirlasinca  zor olur bide kızdı herkes erkenden ne alıyorsun bırak ileriki zamanlarda alırsın ben daha bir aylıkken hevesle bezini isalk mendilini toplu almıştım 
(117 puan)
Benim de ilk gebeliğim  insan dayanamıyor almak istiyor. Ama alırken de içime huzursuzluk çöküyor erken mi diye. Çok karışık duygularmış. Bir yandan da 37.haftaya kadar çalışacağım için yavaş yavaş yapabileceğim hazırlıkları onu da düşünüyorum. Ama sanırım 32.haftada hastane çantasının falan hazır olması gerekir her ihtimale karşı
(540 puan)
Aynn ne olur ne olmaz diye erkenden hazırlamak en iyisi Allah kolaylık verir bı şekilde bide bu ay almadım şeyi önümüzdeki ay daha pahalıya alıyorum buyuzden indirimi kaçırmadım ne bulduysam aldım
(117 puan)
Kesinlikle buna katılıyorum beklediğimiz her an zarar ediyoruz sanki indirim vs. Oldukça temin etmek en mantıklısı. Sağlıkla gelsinler inşallah:)
-Reklam-
0 oy
(1,335 puan)

25 haftadayım önceki bebeğime aldıklarımın hepsi paketli duruyo onları giydircem beşiği vs emziğine kadar herşeyi var eksik olanları da doğduktan sonra inşallah:)

(117 puan)
Maşallah ne güzel:) Hastane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyorsun?
(1,335 puan)
30 dan sonra tekrar yavaştan yıkamaya başlar sonra da hazırlarım sen ne zaman düşünüyorsun :)
(117 puan)
Öncelikle dolabını almam lazım. :) Dolap gelip kurulup temizlendikten sonra yıkayıp ütüleyip yerleştiriririm diyorum. Bu da 28 29. haftayı bulur sanırım. Hastane çantasını da 32.haftada hazırlarım diyorum. Bazen erken mi diyorum çok kararsizim :)
(1,335 puan)
Dolap yapacaksan odası olacaksa tabiki yap başla yani bende ilk bebekte 27 de başlamıştım :)
(117 puan)
Evet kendi dolabımda hiç yerim yok, dolap almam lazım o yüzden. Zaten şimdi alsam gelmesi kurulması 2 hafta sürüyormuş. Sanırım yavaştan almam lazım artık :)
0 oy
(193 puan)
25+3 eksik kalmadı gibi birsey... hastane cantam için pijama almadım sadece
(117 puan)
Maşallah :) Pijama ben de henüz almadım. Sanırım onu biraz geç almak lazım kilo alma durumundan dolayı.
(193 puan)
Biz besikle başladık sonra madem başladık bitirelim dedik şubat indirimi sezon indirimi falan eksikleri bitirmeye çalıştık :) evet bende o yüzden beklettim pijama almayi
(117 puan)
Ben de indirimleri takip ediyorum. E bebekte 50tl çek kampanyası olunca beşiği aldık. E bebekten alınacakları genel olarak aldık daha doğrusu. Hepsini birden almak da zorluyor açıkçası. Bir yandan da erken mi başladım duygusu geliyor derken durumlar karışık :)
(193 puan)
Aynen parca parca almak daha iyi bide taksitle olunca ödemeler daha kolay oluyor :) bende oyle düşündüm hep acaba beklesem mi diye ama sonra baktım fiyatlar artıyor bekledikçe daha da artacak baslamisken bitirelim dedim. Insallah saglikla sıhhatle kucağımıza alırız bebisleri :)
(117 puan)
Haklısın, beklediğimiz her gün zarar ediyoruz aslında. Amin inşallah, sağlıkla gelsinler :)
0 oy
(465 puan)
37 deyim hala eksiklerim war:) 
(117 puan)
Yaa çok az kalmış, o günleri görebilecek miyiz acaba ? :) Sağlıkla gelsin bebiş :) Ben sanırım o kadar bekleyemem çok sabirsizim:)
(465 puan)
İnan anlamıyorsun 30 dan sonrasını nasıl gectıgını korku panik heyecan la bu haftalarda buldum kendimi hepimiz saglıkla alalım inşallah bebetolarımızı kucağımıza
(117 puan)
Amin inşallah:)
0 oy
(538 puan)
Ben cinsiyetini öğrenene kadar bakım ürünlerini yavaş yavaş aldım bitirdim. Cinsiyeti öğrenince kıyafete başladım daha kıyafet pek birşey alamadım yavaş yavaş. Şimdi 25.haftadayiz daha coook eksik var beşik falan almadık bi daha ki ay alınacak. Küvet seti reflü yatağı anne bebek bakım çantası kanguru onları aldım bu hafta. Ara ara gordukce de kiyafet aliyorum. Ama bu ay artik hizlanmam lazim cunku disarda dolasamiyorum evde de internetten hersey alinmiyor gorerek almak istiyorum sonradan cok zorlanicam bu ay bitirmem lazim o yuzden en azindan kiyafetleri. Bitecek inşallah be 
(117 puan)
Aslında ne alınacağına karar verdikten sonra alması en kolay iş. Ama maddi açıdan hepsini birden alamadigimizdan ufak ufak almak en mantıklısı iyi yapmışsın. Sağlıkla gelsin Bebişler  :)
(538 puan)
Aynen öyle yavaş yavaş alınca daha kolay oluyor maddi olarak

648,504 soru

3,417,865 cevap

4,248,650 yorum

183,315 üye

...