0 oy
339 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (218 puan)
Kızlar Günaydın.. Ben perşembe günü kontrole gittim herşey yolunda dedi şeker şüphesi flan demişti o çıkmadı şükür ama bebek ters dönmüş yani baş aşağı pozisyon ama doğuma kadar daha döner dedi doktor. İki gündür de göbek deligimin hemen sol alt kısmında ara ara birşey beliriyor bebeğin kafası mı poposu mu bilemedim bir de sanki bebek rahat hareket edemiyor gibi eskisi gibi sert değil tekmeleri. Sizce bu beliren ne yani bayağı böyle şişiyor orası hafif ovunca geri içeri çekiliyor . İlk gebeliğim anlamıyorum ben de  Sizce nedir bu? 
Gebelik haftası 28+0

3 Cevap

0 oy
(829 puan)

Bebeğin başıdır canım eğer sertse bizim miniginde başı göbek deligimin orda sürekli eliyorum ovaliyorum cekmiyo 35+6 haftalık büyüdü artık:)

(218 puan)
Ama baş aşağı pozisyonda orası bebeğin başının olması gerektiği yerden yukarıda sanki. Ve sürekli hissediyorum otururken iş yaparken uzanırken hep bir sertlik var orda
-Reklam-
0 oy
(901 puan)
şişiyosa itiyor poposudur büyük ihtimal 
(218 puan)
Ben de heralde poposudur dedim ama korktum da nefes alırken bile orda birşey olduğunu hissediyorum. Başı olsa bu kadar yukarıda olmaz baş aşağı dönük çünkü. Karnım resmen öne doğru itilmiş gibi duruyor :)
0 oy
(2,763 puan)
Benim de senin gibi göbek deligimin hemen sağ tarafında oluyor canım doktora sordum başı var orda dedi
(218 puan)
Benimki de solda doktora gittiğimde öyle birşey yoktu iki gündür var daha. Bazen toplanıyor gibi oluyor nefes alamıyorum mideme baskı yapıyor sanırım
(2,763 puan)
Yeri daralıyor artık canım ben 35+5 de gittim en son hareketlerini sordu bazen toplanıyor dedim yeri daralıyor dedi
(218 puan)
Öyle mi benimki de 29 haftayla uyumlu önden gidiyor ben de erken doğumdan korkuyorum Allah korusun o yüzden olmasın da. Demekki büyüyor tosbağam :)
(2,763 puan)
Sağlıkla gelsinler de kuzum bilir onlar ne zaman geleceğini:)
(218 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim cevabın için

İlgili bir soru bulunamadı

654,248 soru

3,439,864 cevap

4,273,510 yorum

184,855 üye

...