0 oy
404 göst.
Doğum kategorisinde (1,354 puan)

Bebeğimizin bir aylık aşısını özel bir hastanede yaptırdık . Acilde bekledik aşı geldi hemşire vurdu gitti ne aşısı olduğunu güvenliğe söylemiştik hepatit diye sadece kayıt yok bişey yok hemşire sormuyor bişey , yani hadi yanlış aşı vursalardı diye düşündüm bi an. İkinci aşı vakti geldi nereye gitsem bilemedim.

5 Cevap

+1 oy
(781 puan)

Saglık ocagında eger takipteysen zaten zamanı gelince seni arıyorlar ve sana aşi kartı veriyorlar ve her vurdukları igne in acıklama si o kartta mevcut oglum 2 bucuk yasında 2 yasında son ıgnesını vurdular kart hala mevcut saklıyoruz yanı aklın kalmaz 

-Reklam-
+1 oy
(9,888 puan)

en iyisi saglik ocagi takibin oluyo zaten kart verirlee sana 

+1 oy
(252 puan)

Tabi ki saglik ocagi herseyi kaydediyorlar 

+1 oy
(2,492 puan)

Tabiki saglik ocagi bu konuda en iyisi. Asida asla ozele guvenmem. Saglik ocaklarimizda soguk zincir uygulamasi var asilar her zaman taze

(1,354 puan)
Teşekkürler kızlar iyiki sordum bundan sonra sağlık ocağına gideceğim.
0 oy

Neden özelde yapıyorsunuz ki aşı aşıdır heryerde aynı iyisi kötüsü yok ki tek farkla özelde ücretli ve sisteme girilip girilmediği belli değil devlette ücretsiz ve sisteme giriliyor aşı kartınız kaybolsa bile sistem görüyor artık eskiden sadece kartla takip yapılıyordu ve kart kaybolunca hatırlamıyorsanız son aşı tarihini aşı yapılmıyordu eşiminde öyle oldu ama benim aşılarım devam ediyor kartım olduğu için son gittiğimde de doktor sistemden görünüyor son ikisi demişti ilki görünmüyor sadece o da önemli değil süreye bakarak anlıyoruz zaten olan olmuş enazından işlenip işlenmediğine bakın o önemli birde yapan kişinin sorması gerekirdi yapmadan hepatitmi diye enazındn. Ben yetişkin olmama rağmen gitmiyorum aşı için özele bebeğimi asla götüremem.

(1,354 puan)
Takipleri orda olduğu için aşıyı da aradan çıkaralım dedik.
Hic gerek yok canım yaa yıllarca sürüyor o aşılar en iyisi sağlık ocağı kayıt var takip var taşındın uzaklaştın sorunu yok heryerde görülüyor daha yeni bundan sonrası için sağlıj ocağına git hiç değilse çok şey kaybetmiş sayılmazsın konuş sağlık ocağıyla yapılanı karta yazsınlar kartı da kaybetme sonrası oradan devam et.
(1,354 puan)
Öyle yapıcam artık hem eve de yakın daha iyi olucak.

651,250 soru

3,428,276 cevap

4,260,787 yorum

184,076 üye

...