0 oy
665 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (806 puan)

Merhaba . Dün su gelmesi şüphesi ile doktora gittim. Alttan muayene oldum akıntıya suya bakıldı. Açıklık var mi diye de elle alttan yine baktı. Ve  Doktor turnusollu pedi bastırınca renk değiştirdi. Sonra özel bir test yapıldı.  Cok şükür su değilmiş akıntıya bagli renk değişikliği olmus. Sorum şu eve geldikten baya bi sonra akıntı içinde açık kırmızı koyu pembeye yakın renkte kan geldi. Doktora sordum muayeneye bağlı olabilir renk degisikligi ve agri var mi takip et dedi. Gece boyunca takip ettim bisey yoktu. Az önce yine geldi açık kırmızı pembeye yakın renkte ve dun aksamkinden bir damla daha fazla geldi sanki. Böyle olan var mi . Bu leke ne zamana kadar devam eder ? Biraz uzun oldu ama korkuyorum erken dogum olur diye 28 haftaligim daha :(

Gebelik haftası 28+0

4 Cevap

0 oy
(7,364 puan)

Muayene de zorlanmaya bağlı lekelenme olabilir ama bir kez olur sonra geçer genelde devam etmez ama gelen kan rahim den de gelmiyor olabilir rahim ağzı ya da vajina da tahriş olmuş olabilir o yüzden tekrar doktora gitme nde fayda var canım ihtimallerle hareket etme tedbirini al insalalh önemli bir durum değildir. Geçmiş olsun 

(806 puan)
Doktorum bugun  proluton igne yaptirin kalcadan yazmis canim. Insallah önemli bisey degildir dedigin gibi. Igneyi vurdurcam insallah bakalim . Cok korktum haftam da cok erken bide.
(7,364 puan)
O iğne güzel bir iğne canım etkisi olacaktır birde kendini çok yorma gün içinde dinlen bol bol esinle de ilişkiden kaçının bir süre doğmaz inşallah bebiş otursun oturduğu yerde :)
(806 puan)
Zaten boyle bi durumlarda iliski hic aklina gelmiyo insanin canim. Hamileligin basi da kanamaliydi benim aliskiniz yani iliskisizlige :))) tamam canim dikkat ediyorum zaten bakalim insallah durur durdugu yerde kizçem :)
(7,364 puan)
İnşallah canım :) rabbim vakti zamanın da kucaginiza almayı nasip etsin
(806 puan)
Amin hayirlisi ve sagliklisi ile cumlemizinkini de insallah canim benim :)
-Reklam-
0 oy
(578 puan)

Cnm 32 haftalık ken banada çatı muayenesi yapıldı aynı leke bendende geldi 2 gün boyunca ara ara sonra geçti korkma geçer 

(806 puan)
Amin insallah gecer canim insallah korkulacak bişey yoktur. Doktorum proluton igne vurdur bugun yazmis igneyi vurduracam bakalim insallah normaldir hersey.
0 oy
(553 puan)

Çok mu ıslandı çamaşırınız. Bende su geldi sandım 27 haftalığım bugün doktora gittim banada alttan bakıldı bide eliyle muayene etti çok şükür bir sorun yok dedi herhangi bir test falanda yapılmadı şimdi siz böyle deyince tedirgin oldum işin açıkçası ama daha sonradan ultrasondan da bakıldı bebeğin suyu gayet iyi dedi bi idrar yapıldı oda temiz çıktı çok şükür ama size yapılan o test bana yapılmadı

(806 puan)
Tuvalette oturur vaziyetteydim canim. Cisimi yaparken birden  sanki cisim kesildi kendi kendine bisey akti tedirgin oldum gittim doktora. Alltan ultrason ve elle muayene etti usttende suyuna bakti cok sukur sorun yok dedi. Sonra akintima bakarken turnusollu pedler doktor kendisi bastirinca o pembe normalde mavi renk oldu . Ozel testte kulak cubugu gibi biseyle suruntu alindi biseyin icine konuldu 3 4 dk sonra tek cizgi cikti yani akintidan cift olsaydi gercekten su demekti. Cok sukur aciklik falan yok bende de . Sadece 1 hafta dikkat et dedi doktorum agir kaldirma bisey tasima dedi gunluk islerini yap bebegin hareketlerine dikkat et dedi. Eve geldikten baya sonra leke geldi dun aksam bugun oglen gibi yine geldi. Acik kirmizi pembeye yakin 1 2 damla bisey akintiyla birlikte geldi .
(553 puan)
Benim çok yoğun akıntım olmadı bende fitil kullanıyorum bianda çamaşırımda islaklik hissettim canım korktum her zmankinden farklı yoğundu doktor her ihtimale karşı beni çağırdı alttan vajinal usg ile baktı daha sonra açıklık var mı diye baktı oda yoktu çok şükür ama eliyle muayene etmeden önce öksür dedi sanırım o an akıntı gelse banada yapardı o testten ama yapmadı şimdi siz öyle anlatınca bende tedirgin oldum :(
(806 puan)
Tedirgin olmayin bence . Cunku benim akintim hep yogundu çocukluğumdan beridir var. Simdi hamileyim daha da artti surekli bi yogun akintim var yani canim. Sana da alttan bakarken mutlaka kontrol etmistir. Bana alttan bakarken oldu cunku renk degisimi olunca mecbur yapildi. Olmadi doktorunu bi ara sor canim stres olma.
(553 puan)
Bugün gün içinde bidaha hiç olmadı canım çok şükür ama dediğin gibi olsa görürdü gayet normal herşeyin dedi korkma dedi
(806 puan)
Doktor oyle dediyse normaldir canim korkma stres yapma.
0 oy

Olmaz inşallah korkmayın bu çok düşük bir ihtimal  gebeliğimin başından beri alttan muayene spekulum su gelip gelmediğine dair örnek alırken zorlamaları kültür almaları elle açıklık muayenesi sayısını hatırlamıyorum şuan 36 haftalığım sonucusu 4 hafta önce yapıldı 38. Hafta tekrar yapılacak doğum şeklini kesinleştirmek için ve bu muayenelerden sonra sürüntü şeklinde kanama olması normal kabul edilir artarsa gel diyor doktorum..

(806 puan)
Tesekkur ederim cvp icin. Iki kere geldi zaten anlattigim sekilde miktarda daha da gelmedi cok sukur dun kontrolum vardi cok sukur bi sıkıntı yok . Insan tecrubesiz olunca korkuyo ister istemez . Ama cok sukur bi sıkıntı yok. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.

İlgili sorular

651,882 soru

3,430,650 cevap

4,263,293 yorum

184,242 üye

...