0 oy
144 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
15 haftalık hamileyim. Kontrole gittim bugün. Rahim içinde 2 cm lik bi kanama var dedi doktor. 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Korkuyorum ya bebeğime birşey olursa diye. Tam 4 yıl bekledik bu bebeği. Ne önerirsiniz? 
Gebelik haftası 15+1

2 Cevap

0 oy
(88 puan)
Özel mi hastane çok saçma kanama normal bir şey değil zaten direk devlete gitmelisin kanama olduğu halde nasil gönderiyor benim de kanamam çok oldu hastanede yattım 1 hafta 18+5 gebeliğim düşük riski var prgosteran kullanıyorum fitil şeklinde ayriyetten düşük önlemek için iğne vurdular iki kere dikkat edin geçmiş olsun sadece yatın hiç bir şey yapmayın 
(1,414 puan)
Tamam da yapacak bir şey yok ki hastanede yatmak çözüm değil evde istirahat edin diyorlar zaten. Her 3 gebeden birinde kanama olur o kadar korkulacak bir şey değil. İnşallah arkadaşınki diğer kontrolde bitmiş olur.
(88 puan)
Yaşamadığın için anlamazsn
(1,414 puan)
Derken:) yaşadığım için söylüyorum zaten:))
(330 puan)
devlet dusmesini bekledi benim bebegimin  devlet demissin ya dayanamadim yaziyorum.  ilk kanamam var dedigimde 541 beta hgc seviyesine kimyasal dedi git eve 10gun sonra gel dedi bakti gitmiyorum test istedi baska bir doktor dis gebelik dedi baska bir doktor kese bostur dedi 1 tek ilac vermediler folik aside bile ozel hastanede 7. haftada basladim neden  biliyor musun devlet vermedi benim ilk bebegim birsey bilmiyorum devletten tedavi bekliyorum  ilk gittigimde evli degilsiziz herealde demeleri bile edepsizlikti
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Merhaba canım benimde başıma seninki gibi Bi durum geldi 2 günde atlattım çok şükür. Doktorum progestan iğnesi verdi hemen etki etmesi için bir de günde 3 kere progestan hapını kullandım ve hala kullanıyorum. 28 mart akşamı kanamam geldi 29unda hastaye gittim 31 inde kanama yok oldu. Sana önerim başka bir doktora gitmen ve bol bol yatak istirahatı yapman. 

648,456 soru

3,417,721 cevap

4,248,469 yorum

183,303 üye

...