0 oy
282 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (88 puan)
kapalı
Arkadaşlar detaylı ultrason sonuçları mi bugün kendi devlette ki doktoruma gösterdim. Kalbinde parlaklık vardı. Safra kesesi haftasına göre küçük denilmişti. Kendi doktorum dediki kalbinde ki parlaklık çoğu hamilelikte olan bir şey bu zamanla geçer dedi. Safra kesesi için de dediki ben bu ultrason dan göremiyorum dedi. O yüzden perinatolojiye git o safra kesesine bakar dedi büyük ihtimalle bundada birşey yoktur dedi. Özelde ki doktor korkutmuştu beni %20 de olsa down sendorumu riski olabilir demişti ama kendi doktorum çok rahatlattı beni.  Bu konuda ne diyorsunuz arkadaşlar doktorumun dediği gibi sizce normal mi . Kilosu 703 gram haftasına göre gayet iyi dedi Saygılarımla..
Gebelik haftası 24+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(541 puan)
Bana da down olma riski var dedi doktorum perinatolojiye gittim amniyosentez sıvısı bile aldırdım ama şükür bişey çıkmadı doktorlar bu konuda çok pimpirikli canım sen kendini strese sokma büyük ihtimal hiç bişey olmaz sağlıklıdır
(108 puan)
Ense kalınlığı kaç beren
-Reklam-
0 oy
(593 puan)
Doktorlar her ihtimali söylüyorlar, hemen canınızı sıkmayın derim..Gittiğim perinatoloğ bana " Bizim işimiz aslında kusur aramak" demişti..Her şeyi en ince detayıyla bakıp, her ihtimal den bahsediyorlar işte..
0 oy
(91 puan)
Kalbinde parlaklık bana da demişti doktor geçti safra kesesi için perinatolojiye randevu bulabilirsen git ama doktora güven geçer diyorsa bildiği vardır özel biraz abartır bende özele gittim kilosu gayet iyi yüzde yirmi ihtimal adı üstünde ihtimal ense kalınlığını ölçerek tahmin ediyorlar büyük riski ihtimali  var dedikleri bebeklerin bile gayet sağlıklı doğduğuna bir çok kez şahit oldum ihtimallere göre moralini bozmamanı tavsiye ederim umarım sağlıklı bir hamilelik ve doğum sürecin olur içini ferah tut ki bebeğin sen ne kadar iyiysen o kadar iyi olur beslenmene dinlenmene dikkat et bir şey olmaz inşallah 

653,783 soru

3,438,194 cevap

4,271,653 yorum

184,739 üye

...