0 oy
123 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (285 puan)

Merhaba sevgili anneler ANKARA ŞEHİR HASTANESİNde yakın zamanda doğum yapaniniz varmı?tavsiye ediyormusunuz refakatçi aliniyormu 2.gebeligim doğum aşamasında çatı muayenesi zorunlu mu kaygılarım endişelerim çok yardımcı olur musunuz ?:)

Gebelik haftası 7+4

4 Cevap

0 oy
(886 puan)
Söyle güzel bir bilgi veren olursa ne mutlu bize bekliyorum bende kontrollere bir kac kez gittim ayrıntıliya gittim tam bir fiyasko çıktı şansıma ama doğum için nasıl öğrenmiş oluruz 
(169 puan)
Hangi doktora muayene oldunuz önümüzdeki günlerde ben de gitmeyi düşünüyorum da
(19 puan)
Bende 34 haftalık bı kere acilden girdim  onun dışında gitmedim son ayım son kontrollerime bakarlar mi acaba
(886 puan)
Firdevss  ben üç tane ayrı doktora gittim zaten hep aynı doktora gidemiyorsun ki
Necati beye gittim
Mujdegul
Bir de Kadir beye gittim ama bayan vardı
-Reklam-
0 oy
(52 puan)
Bende 10 haftalığım, acile kanamam olduğunda gitmiştim her gitmem de alttan baktıkları ve bana kötü davrandıkları için cimere şikayet etmiştim. Ece isimli asistanı acilde zaten doktor değil asistan bakıyor .. Kanamanız olsa bile acile gitmeyin derim , ertesi sbaah 7 de gebelik polikliniğinde randevusuz gitseniz bile muayene alıyorlar. Ben Müslüme aslı gürüne gitmiştim iyi doktor ama yanında yine asistan ilgilenip ultrason o bakıyordu , kalp atışı için video çekmeme dahi izin verilmedi. Ve inanılmaz kalabalık oldugundan kısa süre gösterip çekiyorlar ve düzgün ultrason çekilmiyor .. Hüseyin diye başka doktora aldım randevu şuan ona gidiyorum erkek doktor daha ilgili. Doğum içinde orayı düşünüyorum, çoğu arkadaşlarım memnunlar oradan, tek kişilik odalar ve prenses doğum(acıya dayanamazsan epidural)  SUDA DOĞUM var birde.. Suda doğuma sancılar başladığında alıyorlar 8 cm olana kadar sonra sedyeye alıp doğuma başlatılıyorlar NECATİ doktor iyi diyorlar doğum için ama şansına hangi doktor gelirse artık.. Ben gebe okula da gidiyorum birçok faydasını da gördüm, ama gece doğuma gidenlerin memnun kalmadığını görmüş oldum kontrol diye gidip çatı muayenesinde doğumu başlattıklarına da şahit oldum. En güzeli evde sancınızı çekip o şekilde gitmek, 5 dk bir sancı oldugunda hastaneye gidin .. Nefes egzersizleri ve pelvis hareketleri yapın.. Şansımıza artık hangi doktor denk gelirse bolca dua ve Meryem Ana tohumu unutmayın derim :))
0 oy
(52 puan)
Ve refakatçi olarak sadece 1 kişi alınıyor onun dışında almıyorlar onuda not aldırıp yazdırmalısın
0 oy
(52 puan)
Etimesgut şehit Ertürk Hastanesi'nde HASAN AĞIRLAR var, ben genel kontrol de hep ona gidiyorum hamilelik öncesinden beri ama orda doğum olmadıgı için şehir Hastanesi' düşünmüştüm.  

Özel A life ve Etlik Zübeyde hanıma da asla gitmemenizi öneririm.

Yenimahalle devlet de ilk doğumu kabul etmiyorlar herhangi sorun çıktığında hemen Zekai Tahir Hastanesi'ne sevk ediliyorsunuz. 

Sami Ulus da var düşünürseniz.

Ama bana kalırsa şehir hastanesi
(285 puan)
Teşekkür ederim arkadaşlar

654,383 soru

3,440,346 cevap

4,274,039 yorum

184,890 üye

...