0 oy
279 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
Merhaba kızlar . İki hafta sonra doğumum var bu zamana kadar herşeyi normaldi bu hafta başı iki hafta ileride çıktı. Böyle birşey yaşayan var mı ? Varsada nasıl ilerliyor süreç bir sıkıntı oluyor mu bebekte? 
Gebelik haftası 36+3

13 Cevap

0 oy
(184 puan)
Benin de aynı bende bekleyeyim burada :) 
-Reklam-
0 oy
(29 puan)
Benim bebişim de öyleydi neredeyse üç haftaya yakın ileride gidiyordu nasıl doğurcam diye çok düşünmüştüm çok şükür normal doğum yaptım ve oğlum gayet sağlıklı üç aylık oldu bile birazda genetik yapıyla alakalı eşimin ailesinin de birazcık büyük öyle demişti doktorum. Bebeğim doğduğunda ölçülenden daha küçüktü yanılma payıda olabiliyor. 
(139 puan)
Kaç kilo dediler kaç kilo doğdu bana da önde diyolar
(29 puan)
Üçe yakın demişti 3140 doğdu
0 oy
(1,591 puan)
Ölçümler net değil. Dr ölçerken 1 mm kaysa ölçüm kaç cm oynuyor. Şimdi 2 hafta ileridir, sonraki kontrolde bir bakmışsın haftasında, ya da 1 hafta ileri. Değişir yani dert etme. 

Benim oğlan da da bazen bazı ölçüleri bazen ileride çıkıyordu. İri olmasın normal doğabilsin diye vitaminleri falan kestik. Bi doğdu 49 cm, 3030 Gr. 
0 oy
(139 puan)
Bebeğiniz kaç kilo şuan bnmde ilerde
0 oy
(220 puan)
Canım benimde öyleydi ilk 32 haftalıktı iki hafta kadar önden dedendi sonra şimdi tam hatırlamıyorum kontrollere gittim hep ilaç tedavisi falan olmadım ben kontrolde kaldım bebemde 37 haftalık doğdu ama hala kafamız biraz iri :) bebeğinin gidişi iki haftada kalırsa bi sorun olmaz canım ama büyürse belki ilaç tedavisi falan başlarlar geçmiş olsun 
0 oy
(289 puan)
Benimde öyle doktor genetik korkocak bişey değil dedi
0 oy
(364 puan)
Bnmde o haftalarda 10 gün önde gidiyordu ama bu bir sıkıntı değil canım sonlara doğru kafa durup vücut gelişiyor orantılıyor. Özellikle erkek bebeklerde böyle bi önden gitme oluyormuş. Şimdi 38+0 ız ölçümleri normal çıkıyor sonlara geldık çünkü 
0 oy
(1,414 puan)
Ben koca kafalıyım baya baya büyük bir kafam var ve kocamınki de öyle ben onunla dalga geçiyorum o benimle. Dostlarımız sizin çocuk nasıl olcak acaba diyorlar gülüyoruz. Genetiktir illa ki abimin de öyleydi çocuğun kafası o kadar büyüktü ki doğamadı sezeryanla aldılar. Kıyafetlerinin yakasının kenarları hep kesiktir benim kafam büyük o yüzden kesiyoruz diyordu ama nasıl akıllı bir çocuktur Allah bağışlasın. Yani kötü bir şey değil bu hem büyük kafa büyük beyin diye teselli ediyoruz birbirimizi boşverin:)))
0 oy
(152 puan)
Benim 30dan beri o problem vardı sonra esitlenebilir demisti doktorum 37 olduk eşitlendi sayılır vücuduyla kafası
0 oy
(364 puan)
Anne veya babanin kafası büyükse ondan oluyor. Genetik yani. Benim cocugumunda suan 1 hafta onde gidiyor doktor gayet normal sizlere cekmis diyor :) 
0 oy
(1,093 puan)
Bana ileride VS dememişti kimse ama ilk oğlumun da kafası büyüktü mesela ark çocukları minnak kafalıydı biraz genetik te oluyor bazı şeyler 
0 oy
(78 puan)
Benim oğlumun da hep önden gitti canım şimdi 3bucuk yasinda gayette normal bir kafası var. 4255 Gr doğdu eşiminde öyle olduğu için genetik olabilir demişti doktorumuz ve normal doğum yaptım. Endişe etme ilk zamanlar büyük gibi gelsede sonra vücuduyla uyumlu oluyor. Sağlıkla kavusun inşallah birbirinize :)
0 oy
(63 puan)
Merhaba ben de 36.haftamdayım nerdeyse en baştan beri 2-3 hafta önde gidiyor kafası şuan 40 haftaya uyumlu görünüyor mesela, ilk başta doktor büyük görünce bi endiselenmişti ama eşimin de bebekken kafası çok büyükmüş fotoğrafları var boynu ince kafası büyük kayinvalideme de bu çocuğun kafası ne kadar büyük diyorlarmış eşim ODTÜ Makine Mühendisliği mezunu demekki büyük kafa iyi oluyor diyoruz biz de  benim de kafam küçük sayılmaz yani genetik olarak normal bence o yüzden biz hiç kafamıza takmadik sadece nasıl dogurcam korkusu sardı beni normal doğum çok istiyorum ama kilosu da fazla çıkıyor doktor böyle kilo almaya devam ederse normal dogurtmam seni diyor bakalım yaşayıp göreceğiz   

655,415 soru

3,444,342 cevap

4,278,716 yorum

185,178 üye

...