0 oy
234 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (47 puan)
kapalı
Hanımlar 19 yaşndaym ilk gebeliğim açılma barmı diye bakiyolar ya o an ne hissediyosunuz detaylı bi sekilde yardmcı olurmusunuz tabii her insan aynı değil herkesinn elide bir olmuyo ama merak ediyorum 
Gebelik haftası 20
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

+1 oy
(48 puan)
Burda yazılanlara bakma derim. Çok çokkk fazla abartılıyor çünkü yok canımdan can gitti yok çığlık attım falan ne alaka yani o çocuk oraya Bluetoothla mı geldi. Aynı şeyi vajinal ultrason için söylüyorlardı o kadar korktum ki girerken ama hiç hissetmedim bile. Henüz çatı muayenesi olmadım ama gerçekten korkmuyorum öyle ya da böyle olacak zaten neden korkup kasalım ki kendimizi. O yüzden bana kalırsa kimsenin dediğine özellikle abartılı olanlara inanma canım. İnsanların canı çoook tatlı :)) 
(47 puan)
Doğru söylüyon abla her insan bir değil kimine göre kötü kimine göre iyi rabbim yardmcımz olsn allaha emanet etcez kendimizii ötesi yok teşekkür ettm*))
(102 puan)
Bluetooth çok iyi
(47 puan)
One abla bluetooth ne demek yani sen demişin bluetoothlamı geldi çocuk oraya onu anladm da çok iyi derken kafam gitti*))
(102 puan)
Yani espri çok iyi  :)
-Reklam-
0 oy
(161 puan)
Açılma için erken ama size 20 haftalikmisiniz
(47 puan)
Evvet 20 haftalğm sadece meraktan sordm abla erken biliyorumm;)
(161 puan)
Yok kuzum bişey olmaz Allah'ın izniyle sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
(47 puan)
Allah razı olsun abla rabbim herkezinkini sağ salim nasip eder insallah kucaklarimiza
0 oy
(1,283 puan)
Bu sorun olmuyor rahat olmak onemli ama bunu düşünme daha 38mhaftada flan oluyor
0 oy
(667 puan)
Dr eline eldiveni takip parmaklarıyla açılmayı ölçüyor. Eğer kendini kasarsan çok rahatsız olursun. Şahsen ben 4 gün hastanede yattıktan sonra doğum yaptım ve sürekli muayene ettiler çok rahatsız oluyordum ama bebeğim için dayandım. Acı sızı olmuyor bilgin olsun.
(47 puan)
Sağolasn abla rahat olursak iyi hissederiz zaten birazda beynimiz algıladığını faliyete geçirir ya o mesele piskolojik yapmazsak iyi olur *)
0 oy
Bu soruyu 37 haftadan sonra sor canim daha erken.
(47 puan)
Valla merk ettm abla ya
(47 puan)
Hada bir çok soru var zaten bakalm yaşıycaz görcez
Etme bosuna psikolojini bozarsın gerek yok sen yenidogan bakim videolari seyret bol bol o yardimci olucak saba
0 oy
(300 puan)
Canım benim yaşın daha küçükmüş Rabbim sağlıkcakla bebeğini kucağına vermeyi nasip etsin inşallah soruna gelince biraz acı his ediyorsun jel kullanmasalar ebeler benim ilk dogumumda acı his ettim ama sonra alışıyorsun..
(47 puan)
Anladm abla teşekkür ederim sagolasn"))

İlgili bir soru bulunamadı

652,953 soru

3,434,997 cevap

4,268,276 yorum

184,532 üye

...