0 oy
170 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (86 puan)
kapalı
Kızlar ilk günlerde adet olaxakmış gibi belirtiler varsı. Hem kasık batması hem göğüslerde hassasiyet olmuştu. Şu an 6 haftalık olduk fakat halsizlik dışında belirti yok. Geçen hafta yalnızca keseyi gördük meme hassaiyeti de geçti acaba bi şeyler ters mi gidiyor ?
Gebelik haftası 6
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(1,283 puan)
Sanki ben yazmisim gibi okudum :)) aynihiz senle suan haftaya gdecegim inşallah duyarım kalp atisini
(86 puan)
Ya inşallah duyarızzz❤️
-Reklam-
0 oy
(99 puan)
Canım bende böyleydim sanırım bana rahat batmış diyorum şimdi baş dönmesi bulantı halsizlik vs bu çok zor geçiyor 
(86 puan)
Kaç haftalıksın canım
(99 puan)
Şimdi en son gittiğim doktor a göre 9+3 canım
0 oy
(5,785 puan)
Illa bi  belirti olnak zorunda degil canim  demek sende sansli kesimdensin yada 8 .10. Haftada baslar da diyorlar .ben adet olmama disi hicbir belirti yasamadim.ilk gebeligi isteyerek yapdim zaten. Suan 2. Plansoz oldu kwzayla. Kafamda aklimda kabullenmek 29.haftadayom hala   kabullenemiyorum hamile olmayi:)))  cogu zqman unutuyordum bebek hareketlerini hissedene kadar hamile oldugumu. Avm den gecerken   4 brs kez gecdim bipleyen kapidan sonra dusdu jeton hep aaa hamileydim diye:))kafam aklim hazir degil kabullenemiyorum ya  hep unutuyodum
(672 puan)
Ben de aynıyım. karnım büyümeye başlamasa asla hamile değilmişim gibi hissediyorum. dediğiniz gibi çoğu zaman ben de unutuyorum hamileliği:) umarım çocuk doğduğunda onu sağda solda unutmam :))

654,255 soru

3,439,895 cevap

4,273,537 yorum

184,856 üye

...