0 oy
382 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
kapalı
 Erkekler hamilelik süresince ve sonrasında hayata karşı bakış açısı değişiyor mu? Daha mi olumlu, güçlü, sorumluluk sahibi hayata bağlı oluyorlar ?
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+2 oy
(742 puan)
BOZUK OLAN HİÇ BİR KARAKTERİ , BEBEK İLE DÜZELTEMEZSİNİZ.

ADAM DÜZELTMEK İÇİN ÇOCUK YAPILMAZ. SONRA O ÇOCUKLARI MUTSUZLUĞA HAPSEDİYORSUNUZ.
(15 puan)
Alkışlıyorum
-Reklam-
+1 oy
(952 puan)
Yani genellemek doğru değil. kimi değişir taniyamazsin kimisi daha da kötüye gider kimisi törpüler biraz kendini
(1,414 puan)
İşte doğru bir cevap bu tarz konular kesin sonuçları varmış gibi değerlendirilmemeli. İnsanlar değişir, gelişirler veya kapalı bir kutu gibidir anlaşılmaz kimisi de alışkanlıklarından vazgeçemez. Tek bir olaya bağlı olarak kimin ne olacağı hakkında bizler yorum yapamayız.
(952 puan)
Aynen öyle çeşit çeşit insan var malesef kavun değil koklayamiyorsun
0 oy
(445 puan)
Bence o kişiye göre değişir karakter meselesi biraz.
(76 puan)
Yorumunuz için teşekkür ederim
0 oy
(6,097 puan)
Her erkeğin mayası bir değil. Mayası bozuk adama 40 çocuk da sorumluluk hissi vermez. Vicdanlı insan her zaman iyidir, evlilik çocuk şart değil. 
(742 puan)
Cok ama çok dogru bir konuya parmak basmışsınız. Vicdan.
Eğer bir insanda merhamet duygusu yok ise o insandan her şeyi beklerim.
(6,097 puan)
Ben de aynı düşüncedeyim. Bu yüzden eşimin vicdanına adaletine güvenmem 5 senemi aldı :)) 5 sene sonra emin olup evet evlenebilirim bu adamla dedim.
0 oy
(1,428 puan)
Hepsi baba olamıyor herkesin anne olamadığı gibi 
0 oy
(364 puan)
Düzelmeyecek adam hiç bir zaman düzelmiyor hadi kadınlar hormon etkisiyle hissediyor ama erkeklerde zor. Her zaman eşime şükrederim. Bir söz okumuştum kendınıze eş seçerken çocuklarınıza da baba seçiyorsunuz diye. Benı çok etkiledi bir cocugun hayatını da babası etkiliyor sevgisiz büyümek zor olsa gerek çok acı bir durum. Baba olamayacak insanı da zorlamamak lazım 
0 oy
(509 puan)

Herkes bir değil tamamen karakter ve yetiştirilmeyle alakalı diye düşünüyorum.

Ama şahsım adına konuşacak olursam eşim tek evin tek oğlu erken yaşta da annesini kaybetmiş evet biraz huysuz, şımarık yanları var ama kadına ve doğaya saygıyı miras bırakmış rahmetli kayınvalidem yattığı yer nur olsun. Sadece çocuk sevmezdi hem de hiç:/

Hatta çocuk için yalvarırdım istemezdi ta ki ben korunduğumuz halde hamile kalıp kızımız olacağını öğrenene kadar:) tekme attığında gözlerinin dolduğunu bilirim, bebek şarkıları ezberlediğini, dünyanın sadece çocukların etrafında döndüğünü sanışını, internetten gizli gizli oyuncaklar bakındığını:)

Zaten sorumlu bir adamdı ama babalık gömleği tüm çocukları sevdirdi ona tüm çocuklara sorumluluğumuz olduğunu farkettirdi birazda:)

(401 puan)
Benim esim de cocuk görünce sevmeden gecmez  baskalarinin çocuğunu boyle severken kendi cocugumuzu nasil sever düşünemiyorum bile haftamiz doldu bizim bekliyoruz artik gobegimle konusuyor gel artik diye :)
(509 puan)
Ya kıyamam ya şimdiki gibi ömür boyu ilk heyecanıyla yaşayın bu günlerinizi:) bazı adamlara babalık çok yakışıyor:)
(401 puan)
Aynn öyle amin inşallah   :))
0 oy
(1,035 puan)
Valla sonrasini bilmiyorum da suan hamileyim benim ki baba olacağının farkında değil daha kucağına alınca insallab duruma  uyanır diye düşünüyorum :D ha suan ilgisizmi degil ilgileniyor ama bazen anlamıyor beni 

İlgili sorular

652,406 soru

3,432,918 cevap

4,265,925 yorum

184,391 üye

...