0 oy
681 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (43 puan)
Kızlar çipköfte aşığı bir insanım ve hamilelikte komagrne gibi etsiz çiğköfte yapan yerlerden tüketmemde bir sakınca var mı kendimi tutamıyorum sürekli aklıma geliyor yemediğimde. 
Gebelik haftası 8+1

15 Cevap

0 oy
(809 puan)
Surekli yiyorum etsiz olanindan bol yesillikle 20 haftaligiz gayet iyiyiz 
(43 puan)
Ay süpersin muhteşem oldu etsiz sonuçta  sakıncası çok olmaz diye düşündim ama internette kesinlikle olmaz deniyor. Eşimde izin vermiyor ondan.
(809 puan)
Internete bakarsak hersey yasak yeme bisey acliktan öl diyor :) 2 cocugumdada yedim onlarda cok sever :)
(588 puan)
Evet benim oğlumda bayılır resmen durduk yere anne çiğköfte alalım diye aserir ve 2 yaşından beri yiyor resmen 1 durumu kendisi yiyor :) bende onda çok yedm çünkü ama hiç bakmamıştım ozaman zararı olacağını da düşünmedim hiç :))
(809 puan)
Demek olmuyormus :) ama bide zman kotu hersey hormon vs yinede az yemekte fayda var nefsin körelsin yeter abartmadan kilo almadan devam :)
-Reklam-
0 oy
(588 puan)
Evet hergun bir cigkofte sorusu:) yiyebilirsiniz etsiz sonuçta ve çok abartmadan bende yedim bişey olmuyo 
(43 puan)
Vazgeçemiyoruz
(588 puan)
Bende ilk gebeligimde bilmiyordum çok yedim doğrusu zararı olacağını da hiç düşünmedim bunda da bı defa yedm daha ama canm isterse yerim diyorum eskiden bende çok severdim ama smdi okadar değil :)
0 oy
(299 puan)

Bende daha önce aşerdim yedim. Sende yiyebilirsiniz bence bi sakıncası yok aşırı acı olmasın biliyorsun herşeyin fazlası zarar:)

(43 puan)
Dopru söylüyorsun içim rahatladı yemek istiyordum sürekli zaten.
(299 puan)
Afiyet olsun cnm hatta kendin bile yapıp yiyebilirsin robotla çok güzel oluyor yoğurmanada gerek yok❤
0 oy
(3,235 puan)
Etsiz yiyebilirsiniz, yeşilliği de evde kendiniz sirkeli su ve karbonatta bekletip iyice yıkarsanız daha güvenli olur.
0 oy
(713 puan)
Etsiz ve içinde temiz yeşillik olan çiğköfteyi yiyebilirsiniz. Ben artık dışarıdan yemiyorum, evde canım istedikçe bir porsiyon kadar kendim yoğurup yiyorum, öyle tavsiye ederim, daha sağlıklı :)
0 oy
(275 puan)

Etsiz oldugu sürece yene bilir, ben 39+2yim çok yedim üstelik en çokta kısır o biraz benim sindirimimi kolaylaştırıyor üstelik zaten bulgur vitaminli birşey olmaz canım yiyin :D

0 oy
(799 puan)
Canın ne çekiyorsa ye canım afiyet olsun şimdiden :))
0 oy
(423 puan)
Bende çok aserdim kuzum o sesten komageneden çok yedim çok şükür hiç birşey de olmadı kızım şuan kucağımda  maşallah bir sıkıntı da yok şimdi de canım istiyor ama yiyemiyorum gaz yapar diye bu yüzden sen bol bol ye emzdirince yiyemicen;)
0 oy
(1,257 puan)
Keşke başlığa başka bir şekilde sorunuzu belirtseydiniz burda aşeren hamileler var
0 oy
(1,432 puan)
Her gün çiğköfteyi sorup duruyorsunuz bacım çiğ et olmadan ye gitsin normalde de bulgur tüketiyorsunız zaten şu başlıklara lütfen yiyecek ismi yazmayın 
0 oy
(7,099 puan)
Etsiz hiç bir problem olmaz 
0 oy
(52 puan)
Bir Urfalı olarak normal acikirsak bile çiğ köfte yiyen insanlariz :D :D normalde tüketiyorum 25 hafta olduk çok şükür herhangi bir sıkıntımız yok :)
0 oy
(1,283 puan)
İlk hamilelegmde sürekli yedim asiri canm istuordu. Kizim simdi 3 yasinda cok hareketli konuskan falan bzmkler dalga geciyor hep cigkofteden diye  bi sorun olacagmi sanmiyorum
0 oy
(100 puan)
Etsiz oldugu için sorun yok bence 30 haftalik olduk hala tuketiyorum bi sorun olmadi
0 oy
(1,591 puan)
Ben de unutup yedim diye hatırlıyorum. Aslında uzak durulması gereken çiğ et. Çiğköfte baharatlı olduğu için belki dokunur ama zararı olmaz. 

İlgili sorular

650,773 soru

3,426,347 cevap

4,258,719 yorum

183,913 üye

...