0 oy
83 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (542 puan)
Arkadaslar ben 14+5 gunluk hamileyim ilk doktora gittigimde ultrason son adet tarihine gore  bir hafta geri gostermisti gebelik haftasını. Gecen ayki kontrolde doktor adet tarihinle ultrason tarihin birbirine yaklasmis bak arada dort gun var demisti. Ama bi gun ki kontrolde bana 13+4 olduğunu soyledi. Neden boyle oldu bi sıkıntı mi var deyince de bana bu tur eksi artışların iki haftaya kadar normal oldugunu söyledi. Bu fark iki haftaya tamamlanirsa ne oluyor bu durumu yasayan varmi bu hep boylemi devam eder sıkıntı olur mu lutfen bilgisi olan yardimci olabilir mi

2 Cevap

0 oy
(1,112 puan)
yok canım sıkıntı olmuyo Allahın izniyle bazen önde bazen geride olabiliyo sadece bu aralık doktorun dediği gibi 2 haftayıngeçmesin inşallah.. benimde ilk başlarda önce ileri çıktı sonra kendi tarihiyle uyumlu oldu.. 
-Reklam-
0 oy
(1,063 puan)
Doktorun söylediği gibi 2 hafta kadar önde veya geride çıkması normal. Zaten hiçbir zaman tam son adet tarihinin ile ultrason birebir tutmaz. Hele birde ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe örneğin kafası bir hafta önde karnı 2 hafta geride gibi ibarelerde kullanılır ama gelişim sürecinde gayet normal. Endişe edilecek bir durum yok bunda. 
(542 puan)
Ay ins teşekkür ederim kızlar

İlgili bir soru bulunamadı

653,211 soru

3,436,034 cevap

4,269,439 yorum

184,606 üye

...