0 oy
252 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (1,591 puan)
Sorumu kısa tutmaya çalışacağım. 

Haziran'da ve ekimde olmak üzere 2 kürtaj yaşadım. Detaya girmiyorum, sadece ruh halimi anlamanız için söylüyorum. 

2 aydır da yeni bebek çalışmaları yapıyoruz. Geçen ay gebelik testi yaptım ve pozitifti. Üzerinden 3 gün geçti ve adet oldum. Biraz erken yapmışım demek ki diye düşündüm. Karar verdim bu ay erken yapmamaya. 

Bu ay beklenen adet tarihim bugündü. Dün az miktarda kan geldi. Baş parmağımla bulaştırmış kadar. Zaten benim çok düzenli olmaz ve ilk günler leke olur sonradan artar. Her neyse. Ama bugün neredeyse hiç kanama yok. Toplu iğnenin başı kadar, minik minik 4 5 damla gibi. Normalde böyle olmaz biraz daha fazla olur. Yerleşme kanaması olabilir mi, yoksa normal adet mi oluyorum kafam karışık. Test yapmak istemiyorum çünkü kimyasal gebelik gibi bir durumda pozitif çıkar ve yine adet olurum. Doktora mı gitsem yoksa bir kaç gün daha bekleyip adet olacak mıyım görsem. 

Size de ne soracağım bilmiyorum ama deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 

3 Cevap

+1 oy
(713 puan)
Sizi anlıyorum, inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebek müjdesine nail olursunuz. Yerleşme de olabilir, adet başlangıcı da. Doktora gitmeden ya da test yapmadan siz de bilemezsiniz, biz de. 

Madem bugün adet gününüz, siz yine de bir test alın yapın, silik de olsa çıkar. (Benimki 4 gün kala çıkmıştı.) Çıkmazsa panik olmayın; geç döllenme de olabilir. Böyle düşünmektense test yapmak çok daha iyi.
(1,591 puan)
Geçen ay da pozitif çıkmasına rağmen adet olmuştum. O yüzden yapmak da pek anlamlı olmayacak gibi.
(713 puan)
Bu ay da kimyasal olacaksa eğer siz test yapsanız da yapmasanız da olacak olan olur. Ki, burada kimyasaldan sonraki ay gebe kalan bir sürü kişi okudum :) ben de yerleşme lekesi yaşadım. Yaklaşık âdetten 5-6 gün önceydi. Tuvalet ihtiyacından sonra peçeteye toz pembe leke gelmişti iki kere, o kadar. Ertesi sabah testte çok silik çıktı.

İnşallah hayırlısıyla vardır, stres de olumsuz etkiler, rahat olun...
(1,591 puan)
Rahat olmaya çalışıyorum da şu bilinmezlik insanı yıpratıyor.
-Reklam-
0 oy
(1,283 puan)
Benmde adetime 1 hafta kala öyle kan geldi cok açık renk covid gecirdgmden erken adet oldum sandim sonra devami gelmedi. 1 hagta sonrada test yaptım kan verdim suan 6haftalk görünüyor
(1,591 puan)
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah benim de öyle olur. Bugün başka kan gelmedi. Hem dur hemen heveslenme diyorum. Hem de böyle olmazdı normal adet diyorum.
0 oy
(100 puan)
Seni anlıyorum Bn de kimyasal gebelik geçirdim ve kaç kez de adetim gecikti heveslendim ama husrana ugradım ama simdi 7 haftalık gebeyım Allah sana da nasip etsin canım benim adet gunumden 4 gun önce lekelenme oldu açık pembe renk ama dikkate almadım olmuyor diye test yapmadım sonra adet tarihim 11 gün gecikti test yaptım çift çizgi oldu çok şükür inşallah senin de olur canım sabret dua et herşeyin ilacı zaman
(1,591 puan)
Ay hadi İnşallah. Bugün başka kanama olmadı. İnsan acaba diye düşünmeden edemiyor. Bir taraftan da fazla heveslenmiyim diyorum. Çok zor.

650,928 soru

3,426,953 cevap

4,259,435 yorum

183,975 üye

...