0 oy
197 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (595 puan)
22+2 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hep kasıklarımda hissediyorum bu zamana kadar yukarıya çıkmış olması gerekmez miydi ? Siz ne zaman bebeğinizin hareketlerini yukarıda hissettiniz acaba?
Gebelik haftası 22+2

4 Cevap

0 oy
(218 puan)
Canım ben de senin gibiydim. Bugün 6 ayım bitti daha bir haftadır tam yukarıda değil de karnımın ortalarında hissetmeye başladım. Ondan önce hep kasıklarimdaydi korkma seninki de çıkar zamanla 
(595 puan)
Anladım canım yani hareketlerini çok net hissediyorum çok şükür ama ister istemez aşağıda olunca korktum normalde şimdiye yukarıya çıkmış olması lazımdı diye düşündüm.
(218 puan)
Ben de öyle düşünüyordum hatta bir ay önce doktora gittiğimde ilk sorduğum soruydu bebek çok aşağıda bir sıkıntı mı var diye. Çünkü çok ayakta kalmaktan bile korkuyordum aşağıda hissettikce. O da yerinin gayet iyi olduğunu zamanla çıkacağını söylemişti öyle rahatladım biraz.
(595 puan)
Anladım canım çok teşekkür ederim ben de bu hafta perşembe günü doktora gideceğim yine de dün akşam erken doğum yapan bir arkadaşımın bebeklerinin öldüğünü öğrendim ve ister istemez iyice panikledim cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
(218 puan)
Allah korusun öyle şeyler düşünme gerekirse doktoruna da sor o daha iyi bilgi verir zaten. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
(595 puan)
Amin inşallah canım düşünmemeye çalışıyorum ama ister istemez bebeğim içinde korkup en ufak bir şeyde panik yapıyorum Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Doktora gidince mutlaka soracağım canım.
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Korkma canım ben şuan 21. Haftadayım ama pamuk kadar hafif bi tekme hissediyorum oda göbek bağımın çok az üstünde
(595 puan)
Ben 22. haftamdayım ve 18. haftada bebeğimi hissetmeye başladım şimdi çok net hissediyorum bebeğimi ama çok aşağıda şimdiye en azından göbek seviyemde olması gerekmez miydi.
0 oy
(510 puan)
yarın 27 haftalık olacam ama hala kasıklarımda hissediyorum yada gobek bagımın altında daha yukarı cıkmadj bnde bunu bi.kaç gündur duşunuyorım
(595 puan)
Anladım canım o zaman benim için gayet normal bir durum bu biraz olsun içim rahatladı cevabınız için teşekkür ederim.
(510 puan)
rica ederim cnm endişelenmeyin daha vakti var
(595 puan)
Anladım canım etrafımda erken doğum yapan kişiler var ve dün erken doğum yapan bir arkadaşımın bebeklerini kaybettiğini öğrendim ve bebeğim sürekli aşağıda olunca ister istemez bebeğim için korktum o yüzden sorma ihtiyacı hissettim.
(510 puan)
rabbim yavrularımızı korusun inşallah Boyle duşunmeyin
(595 puan)
Amin inşallah canım Allah'ım sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah.
0 oy
(379 puan)
31 . Haftamdayım yeni arada yukarda hissediyorum toplu oturursam kaburgama tekme atiyo ama hergun değil hareket halinde olsun aşağı yukarı ne farkı var hic bu şekilde düşünmemiştim 
(595 puan)
Diyorlar ya doğuma yakın bebek aşağıda olur diye Allah korusun erken doğum riski olur mu diye korkuyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
6 cevap 274 göst.
0 oy
3 cevap 278 göst.
0 oy
0 cevap 221 göst.

653,923 soru

3,438,715 cevap

4,272,216 yorum

184,772 üye

...