0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
6 haftalık hamileyim kahverengi akıntı ve arada kanama geliyor bu sekilde olan var mi
Gebelik haftası 6 hafta

6 Cevap

0 oy
(229 puan)
Hemen doktoruna görün herşey olabilir çünkü benim doktorum ufacık bir leke bile olsa gel demişti 
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan)
kuzum doktora gitmen de fayda var.. ben de olmuştu 6.hafta da korkman için değil tedbir alman için söylüyorum kahveden kırmızıya döndü.. sende tedbirini al inşallah.. 
0 oy
(27 puan)
Canım bende 6 haftalık gebeyim. Tüp bebek yaptırdım ve pcosum. Perşembe günü leke geldi hemen acile gittik. İlk defa kalp sesini ve kendisini gördüm bebeğimin. Çok şükür bir sıkıntı yoktu. Lekelenmede durmuştu sanki eve gidebilirsin dediler. Neyse araba bir hapşurdum öksürdüm sanki parça düştü. Eve de baya yaklaşmıştık. Lavobaya girdim. Baya büyük bir parça düştü. Ardından küçük bir parça.. Tabi leke artık baya regli kanına dönmüş ve baya çoğalmıştı. Derken geri acile döndük.. Hastanede de şaka gibi hiç bir şey yokgibi oldu. Gerçi olmamasıda iyi bir şey ama  tekrar baktılar ultrasonda bebeğim sapasağlamdı. Kanamam durdu. O gece acilde kaldım. Sabah doktorumla randevum vardı ilk kalp sesi için ona gittim olanları anlattım. Tabi ilk önce baktı hayırlı olsun sağlıklı falan dedi. Beni dinleyince de eğer bebek sağlıksızsa vücüt bunu farkeder ve atar dedi buna kimse birşey yapamaz dedi. Ama gerçekten de dualarımızda bile hep sağlıklı olsun diyoruz.. Aslında kabul olmuş hali olurdu öyle birşey olursa.. Herşey nasip.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin ️ şimdi ise ara ara çok açık kahve lekeler geliyor. Asistan doktor gece bana şunu demişti. Büyük bir ihtimalle önceden birikmiş kan dışarı atılmış.. Bilmiyorum tabi doğruluğunu inşallah öyledir. 
0 oy
(459 puan)
6+2 günlükken düşük yaptım sadece 2 damla kahve akintim geldi aynı gün doktor kontrolüm vardı doktor önemsiz kirmizi kan tehlikeli dedi aynı gün aksamı da yoğun kanamam oldu ama kanama başlayınca da doktor iğne vurdu başka yapcak bisey yok beklocez dedi belki sabah söylediğimde müdahale etse bebeğim simdi 6 aylık olcakti düşük yaptım düşük başlamış sanırım doktora gidin acil pregeston iğne felan yapar rabbim bebeğinizi korusun inşallah 
0 oy
(559 puan)
Bended olmuştu o haftada düşük tehlikesi demişti bana ilaç ve ine yazmıştı sende git bir gorun
0 oy
(2 puan)
Hemen bi Dr git bende lekeden gittim içeride kanama olmuş düşük tehdidi dedi. İğne yaptılar ilac verdi tekrar yaşamadım şükür. İnşallah bir sıkıntı yoktur ama tedbirli davranmakta fayda var.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
14 Temmuz 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Gulse.6969 (88 puan) sordu
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
21 Nisan 2022 Hamilelikte Testler kategorisinde Dygasl (126 puan) sordu

653,935 soru

3,438,776 cevap

4,272,261 yorum

184,776 üye

...