0 oy
160 göst.
Doğum kategorisinde (441 puan)
Arkadaslar hayırlısıyla 3..bebegime gebeyim iki normal fogum yaptım ama cok zordu ölümlerden döndüm meger kalp kapagımfa acıklık ve sızma varmıs doktor öyle syledi simdi bununda normal olmasından ve aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum. Kardiyoloji dokyoru bi rapor yazdı verdi okuyamıyoruz maalum :) doktorum da bu rapotu yanından ayıtma doguma dogru her grldiğinde hatırlat göster bana dedi acaba sezaryrn mi olurum normal mi cevrenizde yasayan var mı yada sizler yasadınız mı? 
Gebelik haftası 11+4

4 Cevap

0 oy
(817 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Şehir hastanesinde mutlaka normal doğum deniyolar raporun fotosu varsa atar mısınız bi
(441 puan)
Var nasıl atıcam normal dogumu denedik iki kez zaten özelde hemde ölüyordum
(441 puan)
Yeni post acmalıyım galiba
(817 puan)
Yok canım kendi postuna yorum yap oraya yükleniyor
(441 puan)
Tamm deniyorum hmn
-Reklam-
0 oy
(190 puan)
Rahatsızlığınızı bilmiyorum ama eğer Fikir soruyorsanız ben olsam sezeryabn olurdum. Benim doğumum da çok zordu ölü bebekti suni snacıyla çok çektim. Kanama geçirdim kalbim durdu doğumda. Tekrar yaşamak istemeyip bi sonrakini sezeryan oldum. Kendinizi hırpalamaya riske atmaya gerek yok bence, allah yardımcınız olsun. 
(441 puan)
Bbimkilerde suni sancıyla oldu sehir hastanesine gidiyorum secme sansım varmı bilmiyorum bende riske atmak kendime o eziyetleri 3.kez yapmak istemiyorum
(190 puan)
Sizin durumunuzda seçme şansı olduğunu düşünüyorum. Psikolojik olarak yaşadığınız yıkımın bile göz önğnde bulundurulması gerekir. Arkadaşım devlet hastanesinde kendi rızasıyla sezeryan oldu, sizin bi de sıkıntılarınız var. Doktorunuza anlatın bidaha gidişinizde mutlaka sorun. En azından senin durumunda sezeryan yaparız der de boşuna strese girmezsiniz hamilelipiniz boyunca. Yoksa kendileri 35 olmadan doğum yöntemiyle ilgili konuşmazlar. Hayırlısı olsun sizin için.
(441 puan)
Ya nasıl rahatladım cok saolun konustum 7 haftalıktım o zaman raporunu sakla falan dedi belirtigim gibi ama sezaryen yaparım demedi bende kendimce düşünüyorum raporu bana doguma dogru göster dedi ya kesin sezaryen diye byle bişey dedi sabah aksam daha 11.haftafa aklım fikrim bu baska bisey füşünmüyorym gercekten
0 oy
(441 puan)
Atabirim umarım cnm 
(817 puan)
Cevaplaya tıkla canım dosya seç diyor ona tıkla yükleyeceğin fotoya bas yüklenir inşallah
(441 puan)
Yüklüyorum olmuyor kabul etmiyor yeni postta denenyeyim bakar mısın sana zahmet
0 oy
(441 puan)
Umarım yükleyrbilmisimdir ekledim fotoyu ama

İlgili sorular

651,539 soru

3,429,418 cevap

4,261,981 yorum

184,149 üye

...