0 oy
255 göst.
Doğum kategorisinde (49 puan)
İki can sağlık sigortasının sadece 2 firmada olduğunu gördüm yani hamilelik döneminde yapılan biri sompo diğeri Demir hayat sigorta ama ücretleri çok fazla pahalı geldi her şeyi kapsamıyor araştırma yaparken özel hastanelerin hamilelere sunduğu doğum paketlerini gördüm ama hiç aranızdan alan var mı merak ettim sigorta şirketine göre daha kapsamlı.

2 Cevap

0 oy
(1,485 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende doğum paketi aldım fakat Sgk şartı istiyordu
-Reklam-
0 oy
(545 puan)
Ilk hamileligimde demirhayat sigorta yaptırdım, gittiğimözel hastanenin kendi paketi de vardı ama 3 aşağı 5 yukarı aynı şeylerdi sigortayla fiyat olarak da aynı sayılırdı. Ben sigortayı seçtim çünkü doğuma kadar aynı hastanede aynı doktorla devam eder miyim emin değildim, doktor değiştirmek istersem, hastane değiştirmek istersem ya da doktorum hastane değiştirecek olursa bende arkasından başka hastaneye gidebilirim diye kendimi hastane paketiyle o hastaneye bağlamak istememiştim. Saydigim nedenlerden sigorta daha mantıklı gelmişti.

Şimdi ikinci hamilelikte aynı doktorum hastaneden ayrıldı ve özel muayenehanesini açtı, yine onunla kontrollere devam ediyoruz. Bu kez sigorta ya da hastane paketi yerine, doğum paketini direkt doktorumun kendisinden satın aldım. Çünkü hangi doktoru istediğimden, doğumu kimle yapmak istediğimden çok eminim bu sefer, değişiklik yapmayacağımı bildiğimden bunu risk olarak görmedim.

653,069 soru

3,435,561 cevap

4,268,917 yorum

184,571 üye

...