0 oy
111 göst.
Doğum kategorisinde (67 puan)
33+1 günumdeyim bebegim biraz kilolu ilerliyo daha once kalça cikikligindan ameliyatım vardi tam sağ kalcamdan bacağıma kdr aslinda normal doğum istiyorum ama  bebek büyük olduğu icin korkuyorum doğum acısını çekerim onu cok düşünmuyorm ama bacağım kasılır ve bebek kanalda kalir diye cok korkuyorum sizce direk sezeryan mi yaptirmaliyim cok kararsizim?
Gebelik haftası 33+1

2 Cevap

0 oy
(168 puan)
Bebeğin kaç kilo canım.  Buna en iyi sen ve doktorun karar vermesi uygun olur 
(67 puan)
En son 31. Haftamda gitmiştim ve 2240 kilo 45 cmydi o kdr dikkatli beslenmeme rağmen cok hızlı kilo aliyor  doktor doğuma kadar 4 kiloyu geçer boyle giderse dedi son haftalarda ki aldığı kiloya bağlı dedi ikimizde kararsısiz şuanda :/
(168 puan)
Yaaa maşallah tosuncuk:) benim ilk kızım 30.gaftada 1560 kilosu 39+5 de 3770 dogdu . Seninki maşallah 4 ü rahat geçer..canım ya son haftalara dogru sağlıklı bir karar alırsınız   zaten 4 ü geçerse sezaryen olur.
(67 puan)
Beklemekten başka yapcak bisey yok sanirim böyle giderse seçenekte kalmicak insallah hepimiz evlâdımizi en sağlıklı şekilde kucagimiza alırız ne diyelim hayırlısı:))
(168 puan)
İnşallah canım benim .
-Reklam-
0 oy
(393 puan)
Kalçanla ilgili sorun varsa doktor bunu zaten riske atmıyor diye biliyorum. Direkt sezaryen yapar. Ama normal doğum çok guzel bişey eger bir riskin olmazsa onu dene dıye tavsiye edebilirim. 
(67 puan)
Bende normal doğumu cok istiyorum daha ilk gebeligim cok acemiyim inanın normal doğum sancısı hic umrunda değil acı esigim cok yuksek bi insanım dayanırım ama tek aklımdaki bebegimin sağlığı , hem normalde sıkıntı olursa diye korkuyorum hem sezeryanda dikişlerimden dolayı bebekle ilgilenemezsem diye korkuyorum.
(393 puan)
Benimde ilkti canım ve asla sezaryene şartlamadım kendimi. O sancı anında sezaryen sezaryen diye inleyen çok oluyor ama kendını o kadar normale hazrlamıstım ki öylede oldu. Çok guzel gecti. Tabiki zorlukları var. 13.5 ay oldu dogum yapalı bak şimdi 5 aylık hamileyim. Normal yaptıgım için ilkini şimdi rahatım. Hakkında hayırlısı olsun ama doktorun risk gorurse kendını ve bebeğini riske atma. Ama yok riskin yok yapabılırsın derse en guzeli normali. İnşallah gonlune gore olsun ve saglıkla al bebeğini kucagına.

İlgili bir soru bulunamadı

653,608 soru

3,437,546 cevap

4,270,930 yorum

184,698 üye

...