0 oy
287 göst.
Doğum kategorisinde (116 puan)
kapalı
Çoğu kişiden kırk baskını duydum dikkat et dediler başına gelen var mı çok merak ediyorum kimisi batıl inanç diyor kimisi gerçek diyor. Bende çok inançlı biriyim ama bu konuda bilgisizim
Gebelik haftası 17+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(691 puan)
Albastı gibi mi? Asla inanmam dalga geçerdim. Yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın. Yanlış kalma yanında erkek olsun derlerdi. Gülerdim kızardım. Evet yanında erkek kalsın. 
(116 puan)
Aynısını bana diyorlar. Eşinle birlikte uyu vs. Gerçekten çok kişi yaşamış olmalı geçmiş olsun sizede
(691 puan)
Sağ ol canım 8 yıl önce 5 gün boyunca 1 gün bile uyumadım. Nedenini bilmiyorum belki uykusuzluğun vermiş olduğu hayali birşey de olabilir bu ama batıl inancı olmayan biriyimdir. İlk kez buna inandım. Büyükler dediyse vardır bildikleri. Kırk gün erkek olsun yanında.
Hanımlar bunu bende duydum hatta ondan sonra pisikolojik mi bilmem ama sürekli sıçrayarak uyandım kocam yanımda olmasına rağmen beni çevremdeki iki kişi korkuttu biraz. Sonra bir din kültürü öğretmen arkadaşıma sordum öyle birşey yok sakın inanma sen akşam duanı et yat birşey yolmaz dedi. Annene sordum hamile kadına bişey olmaz onu doğum yaptıktan sonra olur derler kocan yanındaysada bişey olmaz dedi ondan sonra bende rahat uyudum. Biri aklımıza sokunca pisikolojimiz bozuluyor herelde ondan oluyor anlamadım
-Reklam-
0 oy
(538 puan)
Ben doğru olduğuna inanıyorum da çıkar şimdi burda linçlemeye kalkan birileri. Herkes inanmaz ama yaşamayan da bilmez doğrusu.. 
(116 puan)
Bende inanıyorum mutlaka vardır yaşayanlar. Boşver in onları:) kimse kimseyi inançları ile yargılayamaz
(308 puan)
Mesele nedir cok merak ettim
(261 puan)
Var canım bende şimdi çok korkuyorum aklımdan çıkmıyo nasıl yapcam diye annem kardeşimi doğurduğunda basmıştı o günde nasıl denk geldiyse yağmur gökgürültüsü mayısın sonundayız bide elektrikler kesildi biz annemi kardeşimle tek bıraktık normalde asla bırakmazdık babam ayrı odaya gitti biz ayrı odaya sabah baktım çok kötü çok korkmuş bir süre etkisinden çıkamadı herşeyden korkar oldu doğumada az kaldı benim sürekli aklımda şimdi bol bol dua et kuran oku sürekli bide annem yanında babamın giyilmiş tşörtünü bulunduruyodu kırmızı yemeni takıyodu
(538 puan)
Arkadaşlar korkmayın, kendinizi strese sokmayın. Yapmanız gereken sadece kırk çıkana kadar evde tek kalmamak özellikle akşamları. Akşam vakti dışarı çıkarken de dua okuyup çıkın. Kendinizi bol bol okuyun ama korkmayın çünkü korku onu tetikler zaten. Yanlız kalmayın hiç, karanlıkta da kalmayın ki korkmayın, kendinizi okuyun yeter.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 288 göst.
24 Şubat 2022 Doğum kategorisinde Senemyksl (77 puan) sordu
0 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
5 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Keziban5151 (107 puan) sordu
0 oy
1 cevap 152 göst.
9 Mart 2023 Doğum kategorisinde 1Hivda (9 puan) sordu

655,182 soru

3,443,393 cevap

4,277,552 yorum

185,120 üye

...