0 oy
430 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (373 puan)

Sezeryan olalı 15 gün oldu başım geçmedi ve ayağa kalkınca balyozla vurmuşlar gibi çok şiddetli ağrıyo ilaçlar fayda etmiyor sert kahvede işey yaramıyo

5 Cevap

0 oy
(1,392 puan)

sezeryan dan sonra nescafe oneriyormuslar ya canm belki iyi gelir 

(373 puan)
Onuda içtim işey yaramaadı
-Reklam-
0 oy
(276 puan)

Dumduz yastiksiz yatacaksin bir de oyle dene 

0 oy
(258 puan)

sanirim belden uyusmali oldun ameliyatini . ben sakat kalip bidaha yuruyemeyini biliyorum bas agrisi ile kurtardiysan sanslisin

Ömür boyu da kalabilir bu agri ama umarim geçicidir . yani sansliysan.


(258 puan)
Spinal doğumu risklerinden dolayi onermeyen , genel yapalim diyen doktorları da duydum biliyorum onlari cok takdir ediyorum :)
Kızlar boyle seyler yasanmasa boyle duyumlar meydana cikmaz inanın ,gercekten spinal bence sans meselesi ,hic biseyin kalmadan kurtariyorsan gercekten sanslisin demektir,yine herkes istedigi gibi yapsin ama.kesinlikle iyi arastirsin en azindan herşeyi bilsin sonradan doktora gittiginizde size bir care saglayamayacak.
(258 puan)
On dakika sonra gorun ama omur boyu verimli kalin :) ilk doğduğu ani gormek bence o.kadarda onemli degil asiri duygusalliga gerek yok :) saglikla ona bakabilmek cok daha onemli. Ben bilmiyorum kizlar kusurumada bakmayin ama ben de bir anne olarak hic bir annenin riske girmesini istemiyorum gercekten,doktor degilim ama ben onermiyorum nacizane yada sadece diyorumki cok cok iyi araştırın . doktorlara kalirsa sizi ikna edeceklerdir zaten , onlara bu risklerden bahsettiginizde yok.artik gibisinden daha neler diyecekler çoğunluğu gecistirecek.ama bizim.bilmemiz lazim .
(1,085 puan)
Benim doktorum  kendisi  dedi  genel  aneztesi yapicam diye doktoruma guvenyrm cok iyi yan etkilerini de soyledi aciklama yapti  bana baska doktora da sordum genel ol dedi
(258 puan)
İste bak cnm gordunmu var boyle doktorlar , mesele hastanın riskleri de oldugunu bilmesi lazim . ama oyle güllük gulistanlik anlatiyorlarki spinali yani sonrasinda da bir suru sorunlar cikiyor. Omuz agrisi kalani bile duydum . he herkese olacak diye bisey yok hic biseyin olmayadabilir . ben illa olur olacaktir demiyorum ama ne gerek var diyorum , ben asla olmam agrilarla vs ugrasamam kolay degil o kadar bas ağrısına falan katlanmak söylemesi kolay geliyor ama o agriyi çekerken birde bebek bakacaksın,surda gebelikte belimiz az agrisa is guc bisey yapamiyoruz kolay degil oyle agrilari göze almak.ben alamam şahsen . üçüncü ameliyatima giricem buda genel olacak hic sorun yasamadim . benim kardesim spinal oldu ,o benden cok sorun yaşadı .
(83 puan)
Ben 3 defa sezeryan oldum nasipse 4. Yü olacam doktor hep belden uyuşmalı öneriyo şimdi çok kararsız kaldım
0 oy
(33 puan)

Arkadaşlar bn de 17 gün önce belden uyusturmali sezeryan oldum bnm de aşırının aşırısı bas ağrılarım oldu oluyor da... Ama çok riskli bisey olduğunu bilmiyordum doktorum da bilgilendirmedi. Bi girdim ameliyathaneyr belimden iğne yaptılar.. Simdi gözüm çok korktu ya ..

0 oy
(325 puan)

Basın yüksekte yaticaksin birde parol plus nescafe ve bitter  çikolata parol plus baya iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 375 göst.
5 Temmuz 2020 Doğum kategorisinde Ahmetbebek (177 puan) sordu
0 oy
3 cevap 433 göst.
17 Ocak 2019 Doğum kategorisinde Huzurum yavrularım ❤ (173 puan) sordu
0 oy
11 cevap 284 göst.

650,869 soru

3,426,697 cevap

4,259,142 yorum

183,950 üye

...