0 oy
257 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)

İyi aksamlar kizlar 6+5gunluk hamileyim nane, ihlamur gibi bitki caylari icmekten korkuyorum. Süt iciyorum. Hava soguk bu havalarda kahve yada nescafe zararlimi dir hamilelikte  cayda tuketmiyorum.

9 Cevap

0 oy
(1,493 puan)

Nane limon ıhlamur zararlı değil canım çok aşırıya kaçma ama günlük bir çay fincanı iç inşallah. Adaçayından uzak dur. Ve kahvede çok içme günlük bir fincan yeterli 

-Reklam-
0 oy
(750 puan)

Ben ilk haftalarda bol limonlu nane limon ıhlamur zencefil çok içtim canım hiç de sorun yaşamadım içine şeker yerine bal koy daha iyi olur hatta ama aşırıya kaçma günde 1 2 bardak yeterli bitki çayları. Kahveyi de doktoruma sormuştum bende çok seviyorum diye günde bi fincan içebilirsin zararı olmaz demişti. Bol su içmeyi de ihmal etmeyin ama 

0 oy
(4,314 puan)

Sen doktoruna sormadan icme canim 

0 oy
(4,867 puan)

Benim bildiğim de bitki çayları kesinlikle yasak Nescafe 7 fincan türk kahvesine bedel bende türk kahvesi çok severim Mehmet Efendi'nin kafeinsiz olanını içiyorum çoğu markette var sen yinede doktoruna danışmadan bitki çayı içme canım  

0 oy
(2,785 puan)

Ihlamur 1 tane izin veriyor doktor neskafe icme dedi bana ama 1 tane olmak şartıyla turk kahvesi icebiliriz cnm. Adacayi asla icme. Nane limon da icebilirsin bir de kuşburnu icebilirsin. 

0 oy
(258 puan)

Evet kahve zararli turk kahvesi iyidir ama ,istersen turk kahvesini sütlü yapabilirsin ama bende neskafe ictim yani yalan degil cunku seviyorum .naneyi bilmiyorum ama ihlamurun zararı olmaz . artik gebelikte papatya cayi cok iyidir . maydanozun dusuk yaptigini biliyorum ona dikkat et ve nar düşüğe sebep oluyor kısıtlı tuket. Bunlarin disinda yesil cay falan da icmemelisin besibiyerde falan içme ,rezene papatya ıhlamur vs sikinti yapmaz . 

0 oy

Salep için . Açık bir fincan çay için . Sıcak su bal limon karışımı için . Bitki çaylarını doktorunuza sormadan içmeyin . 

0 oy
(3,236 puan)

Turk kahvesi gunde 1 kez. Nescafede sütünü kendin katip granul kahveyle yapmaya calis süt tozu cok zararli. Bitki cayi hafta 2 3 iciyrm ben yinede. Herseyin aşırısi zararli. Normal çayı da kahvaltidan kahvaltıya içiyorum. Fazla kacirma hic bseyi kararinda ye ic. Portakal suyu fln sık arada bol bol C vitamini al :)

0 oy
(395 puan)

Günlük bir bardaktan fazla içmeden bi zararı yok ben gebelgm 2 kere grip oldum ilisndede nane limon la düzeldm

İlgili bir soru bulunamadı

651,780 soru

3,430,331 cevap

4,262,978 yorum

184,220 üye

...