0 oy
454 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (643 puan)
Hanımlar, azar azar alişverişimi yapıyorum hem yeni doğan hem 3-6 , 6-9 aylık ortaya karisik birseyler alıyorum, ama ne kadar alırsam alayım yeni doğduğunda sanki yetmeyecek gibi geliyor. Eşim hani bir kac gün giydirirsin diyor kiyafetlerini ama gün içinde sürekli kirlenmiyor mu üstleri. Kafam çok karışık. Hediyede gelir diyor ama kimse yeni dogan kiyaglfeti getirmiyor ki herkes buyuk getiriyor.  Allah aşkına misal 40 günlüğe kadar düşünüyorum bizim ne kadar kıyafete ihtiyacımız olur ortalama. Şimdiden herkese teşekkürler :) 

Kıyafetten kastım zıbın pijama herşey dahil 
Gebelik haftası 28+6

6 Cevap

0 oy
(16 puan)
Ay resmen ben ve eşim hep küçük al diyor bu bebek hiç mi büyümeyecek, bide fazla alma diyor bebek bu altını kirletir elbisesini kirletir ay deli oluyorum ya :))
(643 puan)
:):) her beğendiğini alacak eşimde ben hep dizginliyorum
-Reklam-
0 oy
(533 puan)
Canım ben 15 parça alt üst olmak üzere 0,3 ay aldım hastane çıkışı 2 tane 10 lu takım aldım.. Onun dışında çıtçıtlı badiler ve ayaklı altlar aldım. Bide ilerde giysin diye ince penyeler altlar felan aldım Nisan ayında olcak doğumum izmirde yaşıyorum sıcak olur diye çokta yüklenmek istemedim büyüdükçe havanın sıcaklığına göre çıkar alırım diye düşündüm.. 
(643 puan)
Benimde normalde 2 haziran erken gelirse mayısta olacak, Edirnede yaşıyor geçen sene temmuza kadar havalar soğuktu. O yüzden kestiremiyorum. Ayrıca bilmiyorum dedigim gibi ortalama kac adet alt üst olsun ondan sordum yorumunuz için teşekkürler :)
0 oy
(545 puan)
0-3 ve 3-6 çok almayın zaten bir kaç kez giyecek ve küçülecekler.. 6-9ayliktan itibaren daha çok kıyafete ihtiyacı olacak, asıl ek gıdaya geçince üzeri sürekli kirleniyor, o zaman günde 3 öğün kıyafet değişirsiniz.. Yenidoğan zamanında süt lekesi falan olur üzeri onu da mendil kullanırsanız kıyafette çok leke olmaz.
(643 puan)
Peki sizce takım olarak (alt ust) hastane cikislari dahil kac adet olmalı ortalama. Yorumunuz için teşekkürler :)
(545 puan)
Hastane çıkışları, hastanede kaldığınız güne de bağlı olarak bence max 2-3takim yeterli olur, sonrasında evde de giydirirsiniz zaten onun dışında çok öyle set şeklinde almayın kullanışlı olmaz. Onun dışında alt üst olarak çok yorum yapamayacağım, doğum yaptığınız zamana da bağlı biraz.. Ben ilk doğumumu ağustosta yaptim, ikinci de ağustosa gelecek yani yaz bebekleri, alt üst takım bile giymedi sayılır ilk kızım hep tek parça citcitli zibinlarla gezdi.
(643 puan)
Ortalama mayis sonu haziran başı olacak bizimkide kismetse:) temmuz agustosta buraları çok sıcak zıbın giydiririm diye düşünüyorum. Birde erkek olacak bizim sıpa , erkeklerde sıcak sevmez diyorlar :)  tekrardan tesekkurler
(545 puan)
Genel olarak sıcak sevmiyorlar bence, kızım da hiç sevmezdi hala sevmez, az bir sıcak olsa deli gibi terliyor zaten.. bir de alıştırmakla da alakalı sanirim, sarıp sarmalar ona alıştırırsanız elbette sıcak sever ama o zaman da kapı dışarı çıkıp az bir rüzgar görse hemen hasta oluyorlar.
0 oy
(890 puan)
Bana hep yenidoğani az al hemen büyür dediler bebeğim 36 haftalık doğdu yenidoğan kıyafetleri bile büyük geldi sonradan çok takviye yapmak zorunda kaldım ilk zaman hemen büyümüyolar ama 2 aydan sonra acayip hızlı büyüyolar 4 aylık şuan 6-9 ay giyiyor aldığım 3-6 aylarin çoğunu hiç giyemedi 
(643 puan)
Anladım canım teşekkür ederim :)
0 oy
(363 puan)
Maddiyatin nasildir bilmiyorum.  Imkanin varsa sayiyi biraz daha arttirabilirsin.Kustuklari icin ustler daha cok batiyor erkekse alt degistirriken batiyor. 5 _6takim yeterlidir 0.3 aylik icin cabuk buyuyorlar. Durruma bakip tekrar alabilirsin.ben  6 takim aldim.daha sonra 3 6 aylik alicam .

İlgili sorular

648,259 soru

3,417,005 cevap

4,247,756 yorum

183,246 üye

...