0 oy
153 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
Yarın 16. Haftaya gireceğim. Yemek yiyorum midem taş, sürekli midem hava dolu geğirme hissi gelip duruyor.

Yediklerimi öğütemiyorum sindirim sistemim devre dışı sanki..  Kusmak istiyorum parmak atmak istiyorum öyle rahatsız edici ki.. 3ay dolunca geçecek diye bekledim 4 bitiyor ben iyice midem den gün yüzü görmez hale geldim 
Gebelik haftası 16

8 Cevap

0 oy
(25 puan)
18+6 dayım hala daha mide şikayetlerim devam ediyor. Bulantı için doktor ilaç vermişti bı süre kullandım biraz iyi geldi aynı zamanda yemeklerden bı saat sonra maden suyu içmek rahatlatıyordu ama yinede devam ettiği için doktoruma söyledim. Çok fazla ilaç vermeyi sevmiyor doktorum hamile değilken de gittiğimde hep doğal şeylerden yanaydi. Bana Şikayetlerin geçmesi için her gün kendini yormadan 10 bin adım atmalısın en iyi yolu bu istersen zencefil çayı da günde bı bardak kadar içebilirsin demişti. Ama zencefil çayını hiç denemedim bilmiyorum iyi gelir mi gelmez mi.
-Reklam-
0 oy
(117 puan)
18+0 ve bende aynıyım hiç geçmiyor bulantılar kokular mahvetti hazımsızlık zaten anlatılmaz. Yediğim boğzamda kalıyor devamlı acillerdeyim ve bu hafta özele gideceğim gastroenterolojiye endoskopi yaptırmak istiyorum 2 buçuk aydır yediğim içtiğim boğazımda kalıyor.. Su bile içemez hale geldim vücudum susuz kalmış geçen yatış yapıldı yeterince serum takılınca 3 gün içinde çıktım hastaneden.. Devlet bakmıyor düzgün gastroenterolojiye gittim.. Rabbim sizinde yardımcınız olsun ve kimsenin dediği gibi olmuyor 3 aydan sonra banada geçer dediler. 
0 oy
(1,037 puan)
13. Haftadayim bende gün sayıyorum ne zaman bitecek bilmiyorum ama çok bunaldım. Bitecek ama çok hırpalandim maalesef. Midem acıyor artik hergun belki bugün daha iyi olurum diye uyanıyorum sonu hüsran. Midemdeki gazın baskısı yüzünden tansiyonum da tavan yaptı. İnşallah bir an önce gecer bu günlerimiz hamileliğin tadını çıkardığımız günler gelir.
0 oy
(54 puan)
Benim 6. Haftada başladı 32 haftalık oldu halâ devam.Hiçbişey yiyemiyorum 
0 oy
(26 puan)
Mide koruyucu kullan pulsar ben kullanıyorum 12 haftadan beri rahatlatıyor  tavsiye ederim 
0 oy
(1,257 puan)
Bende sizin haftanızda gün sayıyorum doktorum 14 den sonra azalır geçer dedi ama herkeste bir olmasa da ben 30. haftadayım hala geçmedi bulantım her zaman var sabah uyanır uyanmaz başlıyor ama kusmalar ara ara oluyor. Sizin kısa zamanda geçer umarım
0 oy
(209 puan)
Ben 35+3üm hala kusuyorum birde midem yanıyor anlatamam çok kötü 
0 oy
(16 puan)
17. Haftadan itibaren bulantım geçti iki ay rahattım ondan sonra mide yanması başladı 35. Haftaya kadar sürdü mide şişliği hiç gecmedi 36 ve 37 de rahattım bu sefer 38de tekrar bulantı başladı şuan 39+2 deyim ve artık gece uykuları yok yüksek yatsam nefes darlığı alçak yatsam mide yanması bir cikaydi rahatlayaydim diyorum. Yani canım her gebelik farklı her bebek farklı hiç belli olmuyor maalesef elinden geldiğince su icmeye gayret et ve yoğurt ye kahvaltıda süt iç :)) 

652,232 soru

3,432,171 cevap

4,265,041 yorum

184,341 üye

...