0 oy
353 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
kapalı

Slm kzlar her sene hamile kalan ben yine hamileyim  buyuk kizim haziranda 6 yasina girecek ortanca oglum temmuzda 4 yasina girecek sonuncusu 1 yasina girdi ve bn yne 12 haftalik hamileyim gulsenmi aglasammi bilemedim bnm gbi olan varmi:D

Gebelik haftası 12
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

+1 oy
(23 puan)
Keşke böyle bir soru sormadaydınız çünkü hamile kalmak isteyip kalamayan arkadaşlar var düşük tehlikesi olanlar var .Çok şükür hamilesiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
-Reklam-
+1 oy
(742 puan)

Maşallah. 5 yaşında bir kızım var bu ikinci hamileliğim. Kendim de ekonomik özgürlüğü olan bir bayanım. Çok şükür maddi kaygımız da yok ama ikinci çocuğa bile yetebilecekmiyim diye düşünmeden edemiyorum. 

Sadece eğitim hayatı değil, her anlamda onlara vakit ayırabilecek ,değişen ve gelişen bu teknoloji çılgınlığının olduğu dünyada onları gözetleyip yanlışlardan döndürebilecekmiyim diye endişeleniyorum.
Siz 4 çocuk için hiç endişe duymuyormusunuz?
(742 puan)
Tabi ki Allahın takdiri. Bizde ne kadar plan yapsak da nasipte varsa ne gelir elden. Sizi eleştirmek amaçlı yazmadım yanlış da anlamayın. Eşim de 3 olsun istiyor ama ben bu devirde çok zor diyorum :( sağlıcakla gelsin yavrunuz.
(4,215 puan)
Ben ilk cocuk ona bıle asırı korkuyorum yetısebılcekmıyım o tempoya verımlı anne olabılcekmıyım dıye cok korkyrmmm
(742 puan)
Mesele işin maddi boyutu da değil. Devir artık çok değişti, çocuklar bile değişen dünyaya ayak uyduruyor. Edep ,haya , büyüğe saygı neredeyse kalmadı.Bizim çocukluğumuz gibi değil şimdiki çocuklar. Allah yardımcımız olsun.
(17 puan)
Saolun
(17 puan)
Amin cumlemizin yardimcisi olsun insallah
+1 oy
(1,112 puan)
ne kadar önemli bir soru olmuş.. her sene hamile olan sen.. 
0 oy
(791 puan)
Yanlış anlamayın beni lütfen sma neden korunmuyorsnz bebeğiniz de varmış daha
0 oy
(1,035 puan)
Burdaki soru nedir anlayamadım 4 çocuğu olan var mı diye mi soruyorsunuz
0 oy
(1,984 puan)
Allah uzun ömürler versin hepsine ama biraz daha hassas olalım anne olmak isteyen dostlarımız da çok burda postları okuyorlar..
(17 puan)
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin herkesin gonlune gore versin hic aklima gelmedi yorumlardan sonra fark ettm ki is isten gecmisti silmeye çalıştım yapamadm malesef

652,403 soru

3,432,905 cevap

4,265,908 yorum

184,391 üye

...