0 oy
245 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (21 puan)
Kızlar gebelik başlangıcı ile birlikte hibor 5000 kullanmaya başladım. Doktorum bu ilacı reçete etti. Eczanede 5 kutuya ki içinde 2 tane var yani 10 günlük iğneye 400 TL civarı para ödedim. Eczacı rapor olsada fiyatın çok değişmeyeceğini bu markanin SGK odemesinin az olduğunu söyledi. Şuan bu iğneyi kullanan arkadaşlar fiyat hakkında yorum yaparsa çok sevinirim. 

Eskiden SGK tarafindan odeniyormus, diğer iğnelerin daha uygun olduğunu da biliyorum ama doktoruma çok güveniyorum o izin verirse farklı iğne kullanırım bir dahaki gidişimde soracağım inşallah. 
Gebelik haftası 3+2

1 cevap

0 oy
(409 puan)
Gebeliğimin başından be kullanıyorum. Doktorumda bu iğneden başka bir iğne vermedi. 12. Haftadan sonra rapor çıkarttı. Raporlu yada raporsuz dedikleri gibi bir fark yok canım.dediğin parada doğru. Sadece doktor yazmıyor sen bittikçe direkt eczaneden alabiliyorsun. Çok şükür son 3 haftam kaldı. Kurtuluyorum artık. Göbekten ya da koldan vurduğunda kolanya ile muhakkak bir müddet masaj yap canım.benim ödem oluştu.Karnımdakiler kaldı ama kolumdaki geçti. Bilgin olsun. Birde doktor anlaşmalı ise firmayla değiştireceğini pek sanmıyorum. Allah kolaylık versin. 
(409 puan)
Bende kendisine gidiyorum ve sonsuz güveniyorum :)) İçime doğdu biliyor musunuz o yüzden sordum.
(21 puan)
Aa ne güzel bir tesadüf :) Ben kendisiyle iki ay önce tanıştım ama bir arkadaşımın iki doğumunu yaptırmış yıllardir öve öve bitiremiyordu. Yaş 36 ollunca direk risk skalasındayim. 2.ay önceki gebeligimde ilk başta Vera Hastanesi'ne gittim. Zaten ilk haftalardaydi daha yeni kese gözüküyordu. Baktım düşük riski var soluğu Bülent bey de aldım. Sizin adınıza da çok sevindim emin ellerdesiniz.
(409 puan)
2018 den beri kendisine gidiyorum.Çevremdeki çoğu kişide kendisine gidiyor. Bende 36 yaşındayım. Önce Allahın sonra Bülent Beyin sayesinde bizimde 10 yıllık hasretimiz sonlanacak.Rabbim hayırlısı ile sizinde devamını getirmeyi ve kucağınıza almayı nasip etsin. Bülent beye giden herkes şanslı bence :))
(21 puan)
Amin inşallah... Siz de böyle yazinca ne kadar doğru bir tercih yaptığımi daha iyi anladım. Benim 2.evliligim ilkinde bilinçli olarak çocuk sahibi olmadım. 2.ci de haliyle geç oldu bu sefer yaş buralara geldi. Artık riske atacak bir durumum yok Bülent bey ne dediyse o. Sizin adınıza ne kadar çok sevindim anlatamam. Bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almanız için duaciyim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
(409 puan)
Aminnn. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh ❤️
-Reklam-

648,944 soru

3,419,410 cevap

4,250,603 yorum

183,428 üye

...