0 oy
225 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (198 puan)
Arkadaşlar merhaba bugün çok heyecanlıyım. Adet sancısı gibi afif ağrılarım var. Bunun yanında bir saattir biraz belim ağrıyor ve bugün çok yorumladığım halde sağ bacağım ağrıyor. Acaba bunlar doğumun yakın olduğunu gösterir mi 
Gebelik haftası 38

4 Cevap

0 oy
(1,792 puan)
Ah bende Bi bilsem Bi gelse artık sıkıldım 
(299 puan)
Ben cokusten çıkamıyorum valla nefes almakta zorlanıyorum:(
(198 puan)
Ben normalde kilolu olduğum için hiç hamile olduğumu anlamadım bugüne kadar. 4 kilo aldım sadece. Nefes almakta kilo aldığınız için mi zorlaniyorsunuz yoksa zaman geçmiyor diye psikolojik mi
(299 puan)
Suan 32 deyim ya dediğiniz gibi psikolojik yada 11 kilo aldim şimdiye kadar kiloda olabilir ama nefesimi yarıda alıyorum gibi birden Bi ic cekiyorum hep zorlamaya başladı sanki ciddi ciddi kalbim hızlanıyor birde öyle hissediyorum bilemiyorum  tuhaf şeyler
(198 puan)
Allah yardımcımız olsun bakalım. Bebeklerimizi görünce hepsini unutucaz:)
(299 puan)
İple çekiyorum inşallah :))
-Reklam-
0 oy
(122 puan)
Ay dogsalarda  sağlıklı keşke okadar  yalancı sancim çıkıyor ikinci doğumum  olcak Allah nasip

ederse devlette bu ilk özelde  doğurmustum  bukaadar sancılar doğurmuştu özel çoktan 

.devlet illa bekliyor  38 olduk bizde  40 illa bekliyoruz  gelmezse suniyle doğururuz  dedi devlet
(198 puan)
Benim ilk bebeğim özele gidiyorum. Cuma günü gidicem çatı muayenesi için sancı çıkacak mı ya da çatı muayenesi doğumu tetikleyecek mi çok merak ediyorum:)
(122 puan)
Sağlıkla gelsin ler inşallah  çatı tetiklemez yani 3 kere cati baktılar bana inadına gelmiyor benimki :)  zorlarsa özel doğsun istersen tbi o başka:)
(198 puan)
İnşallah. Yoo ne zaman doğmak isterse o zaman doğsun. Şimdiye kadar ağrım filan olmayınca bugün bu belirtilerin olması acaba kavuşuyor muyuz heyecanı yarattı bende ondan :)
0 oy
(1,351 puan)
İlk gebeligimde 39+4te gece belimde ağrı vardı diğer gün gittim suni sancı verdiler doğum yapmıştım canım hele bı suda doğsun da :) daha çok var 30 hafta olucam
(198 puan)
Allah im sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah çocuklarımıza. Çok varmış gibi ama 32. Haftadan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ben :)
(1,351 puan)
Bende zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ama ikinci olduğu için sanirim daha sabirsizim birde çocuğumla rahat ilgilenemiyorum eğilip kalkmak zor bebeğimde çok hareketli kızımda oyun istiyor sürekli üstüme atlıyor karnımı korumaya çalışıyorum işlerimi hareket kisitligindan dolayı hemen bitirip kızımla ilgilenemiyorum bide bunda hep ağrılarım oldu covid oldum bı kaç gün önce bitti sıkıntısız geçti çok şükür inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebisleri :)
(198 puan)
Ikinci hamilelik gerçekten zor bir süreç gerektiriyor. Benim başka sorumluluğum olmadığı için sürekli dinlendim. Covid için de çok geçmiş olsun.
(1,351 puan)
Aynen canım bende ilkinde öyleydim :) teşekkür ederim ❤️
0 oy
(515 puan)
Zamanı yaklaşmış cnm olabilir :) sağlıkla kavusalim inşallah yavrularimiza 
(198 puan)
İnşallah canım:)

İlgili bir soru bulunamadı

651,746 soru

3,430,148 cevap

4,262,805 yorum

184,210 üye

...