0 oy
225 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
Canım annlerim 38+2 haftadayım 2gündür beyaz süt kıvamında akıntım oluyor koku kaşıntım falan yok.Bugün iç çamaşırımı ıslatacak kadar su gibi akışkan sıvı da geldi.Suyum mu geliyor acaba? 5mart sezeryanla doğumum var. doğum belirtisi mi  korkuyorum.Yardım lütfen!
Gebelik haftası 38+2

3 Cevap

0 oy
(8 puan)
Nişan gelmiş hastaneye gidin
(6 puan)
Koyu bir renk değil böyle süt gibi beyaz üşütmeden olurmuş
-Reklam-
0 oy
(207 puan)
Kanli gelmiyorsa nisan degildir bence o. Bende de var arada akinti beyaz geliyor . Haftamiz ayni doğumumuzda ayni 5 mart sezeryan
(6 puan)
Ayy çok şükür yalnız değilim:) sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inş
(207 puan)
Yok korkutma kendini benimde gecen hafta uykuda islaklik olmuş suyum sizintili geliyor diye gece uyumadim gelir diye ama gelmedi baski yapmış bebek birden demek ki o esnada su gider gibi olmus zaten uyandigimda hafif yuz ustuydum :) Korkutma agrin yoksa gelen akintida leken yoksa icin rahat olsun bendende acayip geliyor koyu kivamli :) amin insallah saglikca sihhatli kavusalim insallah miniklere :)
0 oy
(198 puan)
Benim bugün 38+0. İki sabahtır bende de oluyor. Nasıl anlatsam yok denecek kadar az kasik, karin ve çatı ağrısı var ama çok az. Bir de bunun yanında hafif mesela bir çay bardağının tabanı kadar genişlikte ıslaklık ve beyaz küçük bir akinti. İlk hamileligim olduğu için merak ettim acaba doğum yakın mıdır diye :) 
(6 puan)
Bende ağrı yok şükür ki sadece akıntı ve su gibi ıslaklık  normalmiş
(198 puan)
Dogumla ilişkilendirmek doğru değil demek ki. Ben dun ilk kez öyle bir şey görünce heyecanlandım. Herhalde dogum yakın diye. Hayırlısı olsun beklemeye devam :)

652,130 soru

3,431,717 cevap

4,264,535 yorum

184,312 üye

...