0 oy
675 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,700 puan)
Sevgili anne adayları yarın bebeğimi detaylı ultrasonda göreceğim onu görünce soracagım ne varsa unutuyorum duygusallaşıyorum biraz eşimde yanimda gelecek ona sormam gereken herseyi hatirlat diye simdiden söyliycem ben kitlenip kaliyorum. 
Neler sormaliyim?
Sizler yaptırırken nasıl gecti nasıl oldu anlata bilirmisiniz?
Bide bebegin erkek oldugu icin mi yoksa hamilelikten mi oldu bilmem göbek deligi etrafinda eskiden yoktu tüyler cikmaya basladi annem dogumdan sonra dökülür alma diyo ama doktorun yaninda utaniyorum ne yapmaliyim normal bisey mi bu sarisin oldugum icin normalde cok belli belirsiz sari tüyler vardi ama suan baya cogalmis 
:(
Gebelik haftası 21+3

4 Cevap

+1 oy
(278 puan)

Doktorun iyi ise bişey sormana gerek yok canım benimki yarım saat baktı bütün iç dış organlarını inceledi ve her incelediği organ için bana da bilgi verdi beyincik gelismis mi ona bakıyor kalpteki odaciklari oluştu mu diye bakar yarık damak hastalığı var mı diye bakar midesi böbrekleri bağırsakları ağzı yüzü kısaca btün organları inceler sana da kendi bilgi verir zaten bi sıkıntı yok gayet güzel diye bide senden bebeğe giden iki rahim damarı vardır onların kan akışı iyi mi centik var mu yokmu ona bakar bu kadar ınsallah her şey yolunda dir :)

(1,700 puan)
İnşallah lütfen dua edin daha önce dusuk yaptim bu ikinci bebegim bisey olcak diye cok korkuyorum ayrintiliya bakacak olan doktora ilk kez gidicembkendi doktorumdan cok memnundum umarim buda iyidir
(278 puan)
Korkma canım Allahın izniyle biseycik yoktur sağ salim kucaklarimiza alırız inşallah
(1,700 puan)
Amin inşallah Allah kimseyi evladiÿla sınamasin
-Reklam-
0 oy
(2,070 puan)

Bende 2 hafta once girdim. Doktor cok iyiydi ve benim hicbir sey sormama gerek kalmadan ayrintili anlatip bizede gosterdi. Tıpta utanma olmaz. Belki kullandiginiz ilaclarla ilgili bir durumdur.

(1,700 puan)
Ay insallah ya cinsiyeti ne bebisin
(2,070 puan)
Oglum olacak insallah.
(323 puan)
Kaçıncı haftada giriyoruz ayrıntılı ultrasona. Ve devlette var mı ya
(2,070 puan)
Ben 21.haftamda girmistim. Devlette yok diye biliyorum. Cunku buradaki hastane beni özele ya da fakulteye gonderdi. Bende ozelde yaptirdim.
(323 puan)
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(865 puan)

Canım doktorun ayrıntılıda herşeyi iyi iyi anlatması gerek organlarını tek tek açıklamalı boyu kilosu cinsiyeti kemikleri suyu dudakları ense kalınlığı hakkında bilgi vermeli. Göbekteki kıllara gelince benimde kızım olacak ama bende de var herkes dökülür diyor dokunmuyorum hiç

(1,700 puan)
İnsallah doktorda güzel ilgilenir.
Kıl meselesi herkeste oluyosa utanmama gerek yok galiba dogal bisey oldugunu doktor benden daha iyi biliyodur .(kendimi böyle motive edeyim bari:).)
0 oy
(446 puan)

Cnm ilkim oğlan buda oğlan ikisindede k ilanma oldu hatta benim meme ucu da bile oluyor 

(1,700 puan)
Cok sinir bozucu ya
(446 puan)
Aynen cnm alıyorum ben dökülme olmadi bende

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 867 göst.
0 oy
3 cevap 623 göst.
25 Ekim 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gizemvebebegi (88 puan) sordu
0 oy
2 cevap 149 göst.

647,918 soru

3,415,608 cevap

4,246,090 yorum

183,136 üye

...