0 oy
194 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (70 puan)
Kızlar merhaba 

26 haftalık hamileyim.Bebek neredeyse 2 gündür tekme atmıyor.Aşağı doğru bastırıyor.Karnımın bir yeri yumurta gibi oluyor.Sanki karnımı delip çıkacak gibi hissediyorum. Böyle şeyler yaşayan var mı?
Gebelik haftası 26

5 Cevap

0 oy
(60 puan)
Bundan iki hafta önce 27. haftamın içindeyken ben de aynısını yaşamıştım. Yaklaşık dört beş gün nerdeyse tekme atmadı, çok hafif hareketlerini hissettim sadece. Ben bir doktora denk gelmiştim instagramda. Eğer ki hareket etmiyorsa yemek yedikten sonra bir saat solunuza yatın, bir saat içinde on hareket hissetmeniz gerekir demişti ki hu hareketleri beş dk içinde yapıyor zaten. 
-Reklam-
0 oy
(299 puan)
Büyüdüğü  için ya sagda yada solda Bi yere geçiyor orda top gibi oluyor  sertlesiyor ben ilk yaşadığımdan korktum hastaneye gitmiştim ama normal mis bebisimiz  Büyüdüğü için böyle oluyormuş o sertlik ya kafasiymis  ya poposu :)
0 oy
(1,037 puan)
Bebeğiniz yerine sığamiyordur belki canım. Annem hep der 3 hamilelik geçirmiş ablamla ben hep tekme atarmış kimildanirmisiz. Kardeşim de dönermiş toplanirmis dr.u yeri dar geliyordur demiş kardeşim de iri bir bebek olarak doğmuş.
0 oy
(1,645 puan)
Sirt üstü çok yatmayın bebegin hareketleri resmen kesiliyor, sola yatın her zaman, sağa da yapılabilir ama sol daha sağlıklı diyorlar. Ben sabah kendimi sırt üstü yatarken buldum bebek bi tarafta taş kesilmiş gibi duruyordu. Soluma döndüm biraz sonra düzeldi 

654,672 soru

3,441,498 cevap

4,275,439 yorum

184,957 üye

...